Hotels bij Weert

Weert

Een perfect hotel bij Weert!

Voor een vlekkeloos verblijf kunt u nergens beter terecht dan bij het zeer mooi gelegen en wonderbaarlijk ruim geëquipeerde hotel De Secretaris. Voor kleine vergaderingen of besprekingen is De Secretaris het uitgelezen trefpunt om bij elkaar te komen. Onze medewerkersploeg zal ervoor zorgen dat het u aan niets mankeert gedurende de bespreking of vergadering. De persoonlijke service en de groene en bosrijke buurt creëren de juiste atmosfeer om tot rust te komen. Het betoverende stijlvolle pand van De Secretaris ademt historische klasse uit te midden van het rustieke Weert.

Lees meer

Contacteer ons

Limburgse vriendelijkheid gastvrijheid en hotelfaciliteiten bij Weert

Met dank aan de uitgebreide voorzieningen is De Secretaris in het midden van Weert uitermate geschikt voor een meerdaags verblijf. Naast zakelijke events is De Secretaris ook een geschikt hotel om een aangename vakantie in Limburg bij Weert door te brengen. Met zijn tien kamers (waarvan twee ruime familievertrekken) die beschikken over volledige hotelservice is De Secretaris zeer veelzijdig . Ons gezond, lekker en ruim ontbijt geeft een garantie op een fantastische start van de dag. Bij De Secretaris hechten wij heel veel belang aan vlotte bediening en gastvrijheid.

Tot rust komen in groene fiets-en wandelomgeving in en rond Weert

De groene, rustige buurt van Weert leent zich zeer goed voor activiteiten zoals fietsen of mountainbiken en wandelen eventueel met picknick. Rond Weert vindt u een fietsroutenetwerk waar u heel wat dagen en uurtjes voldoening aan beleeft. Bijvoorbeeld een goed idee als pauze of tussendoortje! Tijdens de fietstochten netwerken met professionele relaties is vaak een zeer fijne en efficiënte manier om tot resultaat te komen. Er is niet alleen de groene omgeving, maar ook het gezellige provinciestadje Lommel waar u lekker kan tafelen, winkelen en de lokale Limburgse cultuur kan ontdekken. Ook voor ruiters/ paardenliefhebbers die graag een tocht per paard willen doen is Noord-Limburg een absoluut paradijs. Bij de toeristische dienst vindt u zeer snel alle info daaromtrent.

Bistro en divers culinair aanbod in de buurt van Weert

Wie een hap wil eten kan terecht in onze bistro. Of u nu op zoek bent naar een klassevol diner of gewoon een snelle hap wilt, in onze bistro wordt u vlot bediend. Heel de dag door (ontbijt, lunch, diner) bieden wij creatieve en overheerlijke gerechten aan. Bij aangenaam weer is er niets aangenamer dan lekker tafelen en ontspannen op ons fijne terras en op de patio aan de achterkant waar u een groene omgeving aantreft.

Proef onze exclusieve topwijnen in de gerenommeerde wijnbar van hotel De Secretaris, niet ver van Weert.

Bij hotel De Secretaris zijn we zeer trots op onze wijncollectie. Wijndegustaties met of zonder hapjes zijn altijd een success. De Secretaris weet namelijk wat genieten inhoudt en heeft in de klassevolle villa een sfeervolle en bijzondere wijnbar laten maken waar u en uw genodigden ontspannen kunnen genieten van de exclusieve wereldwijnen. Met dank aan onze zeer uitgebreide wijnkaart zal iedereen een wijntje naar zijn smaak kunnen vinden. Onze internationale wijnen van binnen en buiten Europa zijn allemaal van zeer hoogstaande kwaliteit. Een aanrader!

Kortom, een werkelijk uitstekend hotel in de buurt van Weert!