Hotels bij Valkenswaard

Valkenswaard

Een geweldig hotel bij Valkenswaard!

Voor een smetteloos verblijf kunt u niet beter terecht dan bij het geweldig gesitueerde en zeer compleet geëquipeerde hotel De Secretaris. Voor kleine vergaderingen is De Secretaris het gedroomde trefpunt om bij elkaar te komen. Onze personeelsploeg zal ervoor zorgen dat het u aan niets mankeert tijdens de bespreking of vergadering. In een wonderlijke streek in het rustige Valkenswaard garanderen wij u discretie en een persoonlijke bediening. Het is verfrissend om in zo’n mooi hotel in het rustgevende Valkenswaard van gedachten te wisselen met behoud van het historische gevoel.

Lees meer

Contacteer ons

Degelijke service en hartelijkheid en hotelfaciliteiten bij Valkenswaard

Dankzij de uitgebreide voorzieningen is De Secretaris in het hart van Valkenswaard uiterst goed geschikt voor een meerdaags verblijf. Buiten professionele events is De Secretaris ook een deugdelijk hotel om een fijne vakantie in Limburg bij Valkenswaard door te brengen. Met zijn 10 kamers (waarvan 2 riante familiekamers) die beschikken over volledige hotelservice is De Secretaris zeer veelzijdig . s’Ochtends kunt u bij ons genieten van een uitgebreid ontbijt waar de geurende koffie en thee u een geweldige start geven voor een productieve dag. Gastvrijheid en comfort dragen wij hoog in het vaandel.

Bij Valkenswaard kan u ideaal tot rust komen in een mooie omgeving om te wandelen en te fietsen

De streek bij Valkenswaard kunt op uiterst fijne wijze verkennen via wandelingen, fiets- of ruitertochten uiteraard combineerbaar met een lekkere picknick. Rondom Valkenswaard vindt u een fietspadennetwerk waar u zeer veel dagen en uurtjes plezier aan beleeft. Bvb. een goed idee als pauze of tussendoortje! Netwerken en zaken bespreken tijdens een fijne fiets- of wandeltocht kan zalig zijn bij goed weer. Er is niet enkel de groene omgeving, maar ook het gezellige stadje Lommel waar u lekker kan tafelen, winkelen en de lokale Limburgse cultuur kan ontdekken. Ook voor ruiters/ paardenliefhebbers die graag een tocht per paard willen doen is Noord-Limburg een absoluut mekka. Bij de toeristische dienst vindt u heel snel alle informatie daaromtrent.

Bistro en divers culinair aanbod in de buurt van Valkenswaard

Onze bistro heeft een heel gevarieerd eet- en drankaanbod. Of u nu op zoek bent naar een stijlvol diner of gewoon een snelle hap tussendoor wilt, in onze bistro wordt u vlot en goed geholpen. U kan in de bistro rustig en aangenaam genieten van een lekkere lunch en bij het diner wordt u verrast met lekkere, creatieve creaties. Bij goed weer is er niets heerlijker dan heerlijk tafelen en ontspannen op ons mooie terras en op de patio aan de achterkant waar u een groene omgeving aantreft.

Proef de internationale topwijnen in de gerenommeerde wijnbar van hotel De Secretaris, niet ver van Valkenswaard.

Om een lekkere fles wijn te drinken, altijd aangenaam, bent u bij hotel De Secretaris aan het juiste adres. Wijndegustaties met of zonder hapjes zijn altijd een success. In onze sfeervolle en gezellige wijnbar kunt op ontspannen manier ten volle genieten van de exquise selectie aan wereldwijnen. In onze wijnbar heeft u de keuze uit tal van wijnen op een zeer goed gestoffeerde kaart. Naast de Franse en Italiaanse klassiekers nemen wij u mee op ontdekkingsreis naar de nieuwe wereldwijnen van Zuid-Afrika, Californië, Australië en Chili

Kortom, een werkelijk uitstekend hotel in de buurt van Valkenswaard!