Hotels bij Peer

Peer

Een zeer goed hotel bij Peer!

Voor een goed verzorgd verblijf kunt u niet beter zijn dan bij het zeer mooi gelegen en zeer degelijk uitgeruste hotel De Secretaris. Ook of het nu gaat om een kleine vergadering of bespreking, De Secretaris geeft u alles wat u zoekt voor een vlekkeloos professioneel evenement. Onder de vergadering geniet u van een attente en vlotte service. In een luisterrijke streek in het rustieke Peer garanderen wij u discretie en een persoonlijke service. Het is inspirerend om in zo’n mooi pand in het rustgevende Peer van gedachten te wisselen met behoud van het historische gevoel.

Lees meer

Contacteer ons

Degelijke service en hartelijkheid en hotelfaciliteiten bij Peer

De Secretaris is mede dankzij de zeer degelijke voorzieningen een paradijs voor een verblijf voor een of meerdere dagen bij Peer. Afgezien van zakelijke events is De Secretaris ook een adequaat hotel om een fijne vakantie in Limburg bij Peer door te brengen. De Secretaris heeft een tiental kamers met volledige service waarvan twee kamers familiekamers zijn voor vier personen . Ons lekker, gezond en uitgebreid ontbijtbuffet biedt een garantie op een geweldige start van de dag. Bij De Secretaris hechten wij zeer veel belang aan hartelijkheid en goede service.

Ontspannen in groene fiets-en wandelomgeving in en rond Peer

De rustige, groene buurt van Peer leent zich perfect voor ontspanning zoals fietsen, wandelen en moutainbiken. Het fietspadennetwerk bij Peer is een onbetwiste aanrader. Bvb. een goed idee als welkome afwisseling! Onder de fietstochten netwerken met zakelijke relaties is dikwijls een enorm efficiënte en aangename methode om tot resultaten te komen. Er is niet enkel de groene omgeving, maar ook het leuke provinciestadje Lommel waar u lekker kan shoppen, terrasjes kan doen en de lokale Limburgse cultuur kan ontdekken. De ruiter kan zich uitleven op het quasi eindeloze netwerk aan ruiterpaden. Meer info daarover en over de andere toeristische troeven, kan u verkrijgen bij de toeristische dienst.

Bistro en divers gastronomisch aanbod in de buurt van Peer

Onze bistro heeft een zeer gevarieerd drank- en eetaanbod. Van uitgebreid tafelen tot een snelle, kleine hap, in onze bistro op de benedenverdieping bieden wij gastronomie op maat. Heel de dag door (ontbijt, lunch, diner) bieden wij heerlijke en creatieve maaltijden aan. Indien u dat zou willen kan u lekker buiten tafelen op het mooi aangeklede terras en patio in onze sprookjesachtige groene tuin.

Ontdek in de wijnbar topwijnen bij hotel De Secretaris, niet ver van Peer.

Om een lekkere fles wijn te drinken, altijd een winner, bent u bij hotel De Secretaris aan het juiste adres. Wij bieden wijndegustaties aan met of zonder aanbod van hapjes. De Secretaris weet namelijk wat genieten inhoudt en heeft in de karakteristieke villa een bijzondere en sfeervolle wijnbar laten inrichten waar u en uw gasten ontspannen kunnen proeven van de exclusieve wereldwijnen. Dankzij onze zeer uitgebreide wijnkaart zal iedereen een wijntje naar zijn smaak kunnen vinden. Naast de Franse en Italiaanse klassiekers nemen wij u mee op ontdekkingsreis naar de nieuwe wereldwijnen van Zuid-Afrika, Californië, Australië en Chili

Kortom, een werkelijk uitstekend hotel in de buurt van Peer!