Hotels bij Overpelt

Overpelt

Een goed hotel bij Overpelt!

In het aangename 4-sterrenhotel De Secretaris in de buurt van Overpelt reiken wij alle faciliteiten aan die noodzakelijk zijn voor een perfect verblijf. Ook of het nu gaat om een kleine vergadering of bespreking, De Secretaris biedt u alles wat u nodig hebt voor een geslaagd zakelijk event. Onze ploeg van personeelsleden zal ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt tijdens de bespreking of vergadering. In een wonderlijke setting in het rustige Overpelt bieden wij u discretie en een persoonlijke bediening. Het is inspirerend om in zo’n mooi pand in het rustieke Overpelt van gedachten te wisselen met behoud van het historische gevoel.

Lees meer

Contacteer ons

Degelijke service en hartelijkheid en hotelvoorzieningen bij Overpelt

Met dank aan de ruime hotelfaciliteiten is De Secretaris in het hartje van Overpelt uiterst goed geschikt voor een meerdaags verblijf. Of u kan bij ons hotel genieten van een aangename vakantie. Met zijn 10 kamers (waarvan 2 riante familievertrekken) die beschikken over complete hotelservice is De Secretaris zeer veelzijdig . s’Ochtends kan u bij De Secretaris genieten van een rijkelijk en gezond ontbijt waar de heerlijk geurende thee en koffie u een geweldige start geven voor een productieve dag. Gastvrijheid en comfort dragen wij hoog in het vaandel.

Ontspannen in groene fiets-en wandelomgeving in en rond Overpelt

De omgeving bij Overpelt kan op uiterst aangename wijze ontdekken met wandeltochten, fietstochtjes of te paard op een ruitertocht uiteraard combineerbaar met een fijne picknick. Het uitgebreide fietsroutenetwerk rondom Overpelt is een onbetwiste aanrader. Sport en ontspanning in een inspirerende omgeving kunnen enorm nuttig zijn! Onder de wandeltochten netwerken met zakelijke relaties is vaak een enorm effectieve en aangename methode om tot resultaat te komen. Er is niet alleen de groene omgeving, maar ook het leuke provinciestadje Lommel waar u lekker kunt terrasjes kunt doen, winkelen en de lokale Limburgse cultuur kunt opsnuiven. De paardenliefhebber kan zich uitleven op het uitgestrekte netwerk aan ruiterpaden. Meer informatie daaromtrent en over de andere toeristische attracties, kan u verkrijgen bij de toeristische dienst.

Bistro en gevarieerd culinair aanbod in de buurt van Overpelt

Wie een hapje wil eten kan terecht in onze bistro. Van uitgebreid tafelen tot een kleine, snelle hap, in onze bistro op de gelijkvloerse verdieping bieden wij gastronomie op maat. Heel de dag door (ontbijt, lunch, diner) bieden wij creatieve en overheerlijke buffetten aan. Indien u dat wilt kunt u lekker buiten tafelen op het aangename terras en patio in onze sprookjesachtige groene tuin.

Ontdek in de wijnbar topwijnen bij hotel De Secretaris, niet ver van Overpelt.

Om een heerlijke fles wijn te drinken, altijd een winner, bent u bij hotel De Secretaris aan het juiste adres. Wij bieden wijndegustaties aan met of zonder aanbod van hapjes. De Secretaris weet namelijk wat genieten inhoudt en heeft in deze karakteristieke villa een bijzondere en sfeervolle wijnbar laten inrichten waar u en uw gasten ontspannen kunnen proeven van de exclusieve wereldwijnen. Dankzij onze zeer uitgebreide wijnkaart zal iedereen een wijntje naar zijn smaak kunnen vinden. Naast de Franse en Italiaanse klassiekers nemen wij u mee op ontdekkingsreis naar de nieuwe wereldwijnen van Zuid-Afrika, Californië, Chili en Australië

Kortom, een werkelijk uitstekend hotel in de buurt van Overpelt!