Hotels bij Neerpelt

Neerpelt

Een zeer goed hotel bij Neerpelt!

Voor een onberispelijk verblijf kunt u niet beter zijn dan bij het wonderlijk gelegen en enorm compleet voorziene hotel De Secretaris. Ook of het nu gaat om een kleine vergadering of een bespreking, De Secretaris geeft u alles wat u verlangt voor een geslaagd professioneel evenement. Onze personeelsploeg zal erover waken dat het u aan absoluut niets mankeert tijdens de bespreking of vergadering. In een wondermooie omgeving in het kalme Neerpelt garanderen wij u discretie en een persoonlijke service. Het is verfrissend om in zo’n mooi hotel in het rustieke Neerpelt van gedachten te wisselen met behoud van het historische gevoel.

Lees meer

Contacteer ons

Limburgse vriendelijkheid gastvrijheid en hotelvoorzieningen bij Neerpelt

De Secretaris is met dank aan de ongelofelijk deugdelijke faciliteiten een droomlocatie voor een verblijf voor één of meer dagen bij Neerpelt. Buiten zakelijke events is De Secretaris ook een geschikt hotel om een fijne vakantie in Limburg bij Neerpelt door te brengen. Met zijn 10 kamers (waarvan 2 grote familiekamers) die beschikken over volledige hotelservice is De Secretaris zeer veelzijdig . In de ochtend kunt u bij ons genieten van een rijkelijk en gezond ontbijt waar de geurende koffie en thee u een geweldige start geven voor een productieve dag. Hartelijkheid en luxe dragen wij hoog in het vaandel.

Tot rust komen in groene wandel- en fietsstreek in en rond Neerpelt

De rustige, groene omgeving van Neerpelt leent zich uitstekend voor ontspanningsactiviteiten zoals wandelen, mountainbiken, fietsen en zelfs picknicken. Het fietsroutenetwerk bij Neerpelt is een absolute aanrader. Bijvoorbeeld een goed idee als tussendoortje/pauze! Tijdens de fietstochten netwerken met professionele relaties is dikwijls een uiterst effectieve en aangename methode om tot resultaat te komen. Het naburige stadje Lommel, dé natuurstad van Limburg en gekend als fietsparadijs heeft een gezellig stadscentrum en talloze fraaie winkels waar het een plezier is om te shoppen. De ruiter kan zich uitleven op het uitgebreide netwerk aan ruiterpaden. Bij de toeristische dienst vindt u zeer snel alle informatie daaromtrent.

Bistro en gevarieerd culinair aanbod in de buurt van Neerpelt

Wie een hapje wil eten kan zich uitleven in onze bistro. Van uitgebreid tafelen tot een snelle, kleine hap, in onze bistro op de benedenverdieping bieden wij gastronomie op maat. U kan hier rustig en aangenaam genieten van een lekkere lunch en bij het avondeten wordt u verrast met lekkere, creatieve creaties. Indien u dat wenst kunt u lekker buiten tafelen op het mooi aangeklede terras en patio in onze fraaie groene tuin.

Proef onze exotische topwijnen in de gerenommeerde wijnbar van hotel De Secretaris, niet ver van Neerpelt.

Bij hotel De Secretaris zijn we zeer fier op onze wijncollectie. Wijndegustaties met of zonder hapjes zijn geheid een success. De Secretaris weet namelijk wat genieten inhoudt en heeft in de karakteristieke villa een sfeervolle en bijzondere wijnbar laten maken waar u en uw genodigden ontspannen kunnen genieten van de mooie wereldwijnen. Dankzij onze zeer uitgebreide wijnkaart zal iedereen een wijntje naar zijn smaak kunnen vinden. Onze internationale wijnen van binnen en buiten Europa zijn allemaal van zeer hoogstaande kwaliteit. Een aanrader!

Kortom, een werkelijk uitstekend hotel in de buurt van Neerpelt!