Hotels bij Mol

Mol

Een uiterst goed hotel bij Mol!

In het treffelijke 4-sterrenhotel De Secretaris in de buurt van Mol bieden wij alle faciliteiten aan die noodzakelijk zijn voor een feilloos verblijf. Ook of het nu gaat om een kleine bespreking of vergadering, De Secretaris geeft u alles wat u verlangt voor een onberispelijk zakelijk evenement. Gedurende uw vergadering geniet u van een stille en verfijnde service. De persoonlijke service en de groene en bosrijke buurt zorgen voor de juiste atmosfeer om tot rust te komen. Het zeer prachtige gebouw van De Secretaris ademt geschiedenis en klasse uit middenin het rustgevende Mol.

Lees meer

Contacteer ons

Degelijke service en hartelijkheid en hotelvoorzieningen bij Mol

Met dank aan de uitgebreide hotelfaciliteiten is De Secretaris in het hart van Mol zeer goed geschikt voor een meerdaags verblijf. Naast zakelijke aangelegenheden is De Secretaris ook een deugdelijk hotel om een fijne vakantie in Limburg bij Mol door te brengen. De Secretaris heeft 10 kamers voorzien van complete hotelservice waarvan 2 kamers familiekamers zijn voor vier personen . In de ochtend kunt u bij ons genieten van een rijkelijk en gezond ontbijt waar de heerlijk geurende koffie en thee u een mooie start geven voor een vruchtbare dag. Hartelijkheid en luxe dragen wij hoog in het vaandel.

Bij Mol kan u op ideale wijze tot rust komen in een fantastische omgeving om te wandelen en te fietsen

De streek bij Mol kunt op zeer aangename manier verkennen via wandelingen, fiets- en ruitertochten eventueel gecombineerd met een altijd aangename picknick. Het fietsroutenetwerk rond Mol is een onbetwiste aanrader. Sport en ontspanning in een natuurlijke omgeving kunnen enorm gunstig zijn! Zaken bespreken of netwerken onder een fijne fiets- of wandeltocht kan zalig zijn bij een zonnig weertje. Het naburige stadje Lommel, dé natuurstad van Vlaanderen en gekend als paradijs voor fietsers heeft een fraai stadscentrum en vele interessante winkels waar het leuk shoppen is. Ook voor paardenliefhebbers/ruiters die graag een tocht(je) willen ondernemen is Noord-Limburg een waar mekka. Bij de toeristische dienst vindt u heel snel alle informatie daaromtrent.

Bistro en gevarieerd culinair aanbod in de buurt van Mol

Wie een hapje wil eten kan zich uitleven in onze bistro. Of u nu op zoek bent naar een klassevol diner of gewoon een kleine hap wilt, in onze bistro wordt u vlot en goed bediend. U kunt in de bistro rustig en aangenaam genieten van een lekkere lunch en bij het avondeten wordt u verrast met overheerlijke, creatieve gerechten. Indien u dat zou willen kan u gezellig buiten tafelen op het mooi aangeklede terras en patio in onze mooie groene tuin.

Proef de exotische topwijnen in de gerenommeerde wijnbar van hotel De Secretaris, niet ver van Mol.

Om een heerlijke fles wijn te drinken, altijd aangenaam, bent u bij hotel De Secretaris aan het juiste adres. Wijndegustaties met of zonder hapjes zijn altijd een success. De Secretaris weet namelijk wat genieten inhoudt en heeft in de karakteristieke villa een sfeervolle en bijzondere wijnbar laten maken waar u en uw gasten ontspannen kunnen proeven van de exquise wereldwijnen. Met dank aan onze zeer uitgebreide wijnkaart zal iedereen een wijntje naar zijn smaak kunnen vinden. Onze internationale wijnen van binnen en buiten Europa zijn allemaal van zeer hoogstaande kwaliteit. Een aanrader!

Kortom, een werkelijk uitstekend hotel in de buurt van Mol!