Hotels bij Lommel

Lommel

Een geweldig hotel bij Lommel!

In het indrukwekkende 4-sterrenhotel De Secretaris in de buurt van Lommel reiken wij alle faciliteiten aan die nodig zijn voor een feilloos verblijf. Voor kleine vergaderingen is De Secretaris het ideale trefpunt om bij elkaar te komen. Tijdens een vergadering geniet u van een attente en verfijnde service. In een fraaie omgeving in het kalme Lommel garanderen wij u discretie en een persoonlijke service. Het betoverende pand van De Secretaris ademt klasse en geschiedenis uit pal in het midden van het rustgevende Lommel.

Lees meer

Contacteer ons

Limburgse vriendelijkheid hartelijkheid en hotelvoorzieningen bij Lommel

De Secretaris is dankzij de zeer degelijke faciliteiten een el dorado voor een verblijf voor een of meer dagen bij Lommel. Afgezien van zakelijke aangelegenheden is De Secretaris ook een adequaat hotel om een aangename vakantie in Limburg bij Lommel door te brengen. Met zijn tien kamers (waarvan 2 ruime familievertrekken) die beschikken over complete hotelservice is De Secretaris zeer veelzijdig . Ons ruim, lekker en gezond ontbijtbuffet geeft een garantie op een geweldige start van de dag. Bij De Secretaris hechten wij veel belang aan gastvrijheid, comfort en een vlotte bediening.

Bij Lommel kunt u ideaal tot rust komen in een prachtige setting om te fietsen en te wandelen

De streek bij Lommel kan op uiterst aangename manier verkennen met wandeltochten, fietstochtjes of te paard op een ruitertocht eventueel gecombineerd met een lekkere picknick. Het fietspadennetwerk rond Lommel is een onbetwiste aanrader. Bvb. ideaal als welkome afwisseling! Gedurende de fietstochten netwerken met professionele relaties is dikwijls een super fijne en efficiënte manier om tot resultaat te komen. Het naburige stadje Lommel, dé natuurstad van Limburg en bekend als el dorado voor fietsers heeft een gezellig centrum en een groot aanbod van fraaie winkels waar het een plezier is om te shoppen. Ook voor ruiters/ paardenliefhebbers die graag een tocht(je) willen ondernemen is Noord-Limburg een waar mekka. Meer informatie daarover en over de andere toeristische attracties, kan u opvragen bij de toeristische dienst.

Bistro en gevarieerd gastronomisch aanbod in de buurt van Lommel

Wie een hapje wil eten kan terecht in onze bistro. Of u nu op zoek bent naar een klassevol diner of gewoon een snelle hap tussendoor wil, in onze bistro wordt u vlot en goed geholpen. U kan hier rustig en aangenaam genieten van een lekkere lunch en bij het diner wordt u verrast met overheerlijke, creatieve gerechten. Indien u dat zou willen kan u gezellig buiten tafelen op het mooi aangeklede terras en patio in onze fraaie groene tuin.

Ontdek in de wijnbar topwijnen bij hotel De Secretaris, niet ver van Lommel.

Bij hotel De Secretaris zijn we zeer fier op onze wijncollectie. Wijndegustaties met of zonder hapjes zijn geheid een success. De Secretaris weet namelijk wat genieten inhoudt en heeft in de karakteristieke villa een bijzondere en sfeervolle wijnbar laten maken waar u en uw genodigden ontspannen kunnen proeven van de exquise wereldwijnen. In de wijnbar heeft u een keuze uit tal van wijnen op een heel goed gestoffeerde kaart. Onze internationale wijnen van binnen en buiten Europa zijn allemaal van zeer hoogstaande kwaliteit. Een aanrader!

Kortom, een werkelijk uitstekend hotel in de buurt van Lommel!