Hotels bij Leopoldsburg

Leopoldsburg

Een fantastisch hotel bij Leopoldsburg!

Voor een vlekkeloos verblijf kunt u op geen enkele plek beter zijn dan bij het geweldig gelegen en enorm goed uitgeruste hotel De Secretaris. Voor kleine besprekingen is De Secretaris het perfecte trefpunt om bij elkaar te komen. Onder de vergadering geniet u van een verfijnde en stille bediening. De service op maat en de bosrijke en groene omgeving zorgen voor de juiste atmosfeer om tot rust te komen. Het unieke gebouw van De Secretaris ademt historische klasse uit middenin het rustgevende Leopoldsburg.

Lees meer

Contacteer ons

Limburgse vriendelijkheid gastvrijheid en hotelvoorzieningen bij Leopoldsburg

Dankzij de ruime voorzieningen is De Secretaris in het hart van Leopoldsburg zeer geschikt voor een meerdaags verblijf. Buiten zakelijke aangelegenheden is De Secretaris ook een deugdelijk hotel om een fijne vakantie in Limburg bij Leopoldsburg door te brengen. Met zijn 10 kamers (waarvan twee riante familiekamers) die beschikken over complete hotelservice is De Secretaris zeer veelzijdig . Ons ruim, lekker en gezond ontbijt biedt een garantie op een goede start van uw dag. Hartelijkheid en luxe dragen wij hoog in het vaandel.

Relaxen in groene wandel- en fietsstreek in en rond Leopoldsburg

De streek bij Leopoldsburg kan op uiterst fijne wijze verkennen met wandeltochten, fietstochtjes of te paard op een ruitertocht uiteraard combineerbaar met een lekkere picknick. Het fietsroutenetwerk bij Leopoldsburg is een absolute aanrader. Ontspanning en sport in een mooie streek kunnen enorm nuttig zijn! Zaken bespreken of netwerken tijdens een aangename fietstocht kan heerlijk zijn bij goed weer. Er is niet alleen de fraaie groene omgeving, maar ook het aangename stadje Lommel waar u lekker kan shoppen, terrasjes kan doen en de lokale Limburgse cultuur kunt ontdekken. Ook voor paardenliefhebbers/ruiters die graag een tocht(je) willen ondernemen is Noord-Limburg een waar paradijs. Meer informatie daarover en over de andere toeristische troeven, kan u vragen bij de toeristische dienst.

Bistro en divers culinair aanbod in de buurt van Leopoldsburg

Onze bistro heeft een heel afwisselend eet- en drankaanbod. Of u nu op zoek bent naar een stijlvol diner of gewoon een snelle hap tussendoor wil, in onze bistro wordt u vlot en goed voortgeholpen. U kunt hier rustig en aangenaam genieten van een lekkere lunch en in de avond wordt u verrast met lekkere, creatieve creaties. Indien u dat wilt kunt u lekker in de buitenlucht tafelen op het mooi aangeklede terras en patio in onze betoverende groene tuin.

Ontdek in de wijnbar topwijnen bij hotel De Secretaris, niet ver van Leopoldsburg.

Om een lekkere fles wijn te drinken, altijd aangenaam, bent u bij hotel De Secretaris aan het juiste adres. Wij bieden wijndegustaties aan met of zonder aanbod van hapjes. In onze sfeervolle en gezellige wijnbar kunt op ontspannen wijze ten volle genieten van de exquise selectie aan wereldwijnen. Dankzij onze uiterst uitgebreide wijnkaart zal iedereen een wijntje naar zijn smaak kunnen vinden. Onze internationale wijnen van binnen en buiten Europa zijn allemaal van zeer hoogstaande kwaliteit. Een aanrader!

Kortom, een werkelijk uitstekend hotel in de buurt van Leopoldsburg!