Hotels bij Hechtel-Eksel

Hechtel-Eksel

Een goed hotel bij Hechtel-Eksel!

Voor een geslaagd verblijf kan u op geen enkele plek beter terecht dan bij het wondermooi gelegen en heel ruim voorziene hotel De Secretaris. Ook of het nu gaat om een kleine bespreking of vergadering, De Secretaris geeft u al wat u nodig hebt voor een stijlvol professioneel event. Tijdens een meeting geniet u van een attente en vlotte bediening. De persoonlijke service en de groene en bosrijke omgeving dragen bij tot de juiste atmosfeer om tot rust te komen. Het is inspirerend om in zo’n mooi pand in het rustieke Hechtel-Eksel van gedachten te wisselen met behoud van het historische gevoel.

Lees meer

Contacteer ons

Limburgse vriendelijkheid gastvrijheid en hotelvoorzieningen bij Hechtel-Eksel

Dankzij de uitgebreide voorzieningen is De Secretaris in het midden van Hechtel-Eksel uiterst geschikt voor een meerdaags verblijf. Of u kunt bij ons hotel genieten van een aangename vakantie. De Secretaris heeft een tiental kamers voorzien van volledige hotelservice waarvan twee ruimtes familiekamers zijn voor vier gasten . In de ochtend kunt u hier genieten van een gezond ontbijt waar de heerlijk geurende thee en koffie u een fantastische start geven voor een productieve dag. Bij De Secretaris hechten wij veel belang aan vlotte bediening en gastvrijheid.

Tot rust komen in groene wandel- en fietsomgeving in en rond Hechtel-Eksel

De rustige, groene omgeving van Hechtel-Eksel leent zich perfect voor ontspanningsactiviteiten zoals fietsen, wandelen en moutainbiken. Rondom Hechtel-Eksel vindt u een netwerk van fietspaden waar u heel wat dagen en uurtjes plezier aan hebt. Sport en ontspanning in een inspirerende streek kunnen enorm nuttig zijn! Gedurende de wandeltochten netwerken met zakelijke relaties is vaak een zeer fijne en efficiënte methode om tot resultaten te komen. Er is niet enkel de groene omgeving, maar ook het gezellige provinciestadje Lommel waar u lekker kan tafelen, winkelen en de lokale Limburgse cultuur kunt opsnuiven. De ruiter kan zich uitleven op het uitgebreide netwerk aan ruiterpaden. Bij de toeristische dienst vindt u heel snel alle informatie daarover.

Bistro en divers culinair aanbod in de buurt van Hechtel-Eksel

Onze bistro heeft een goed doordacht gevarieerd drank- en eetaanbod. Van uitgebreid tafelen tot een kleine, snelle hap, in onze bistro op de gelijkvloerse verdieping bieden wij gastronomie op maat. Heel de dag door (ontbijt, lunch, diner) bieden wij creatieve en lekkere buffetten aan. Indien u dat zou willen kan u lekker buiten tafelen op het mooi aangeklede terras en patio in onze betoverende groene tuin.

Ontdek in de wijnbar topwijnen bij hotel De Secretaris, niet ver van Hechtel-Eksel.

Om een heerlijke fles wijn te drinken, altijd een winner, bent u bij hotel De Secretaris aan het juiste adres. Wij bieden wijndegustaties aan met of zonder aanbod van hapjes. De Secretaris weet namelijk wat genieten inhoudt en heeft in deze klassevolle villa een sfeervolle en bijzondere wijnbar laten inrichten waar u en uw genodigden ontspannen kunnen genieten van de exclusieve wereldwijnen. In de wijnbar heeft u de keuze uit tal van wijnen op een zeer goed gestoffeerde kaart. Onze internationale wijnen van binnen en buiten Europa zijn allemaal van zeer hoogstaande kwaliteit. Een aanrader!

Kortom, een werkelijk uitstekend hotel in de buurt van Hechtel-Eksel!