Hotels bij Hamont

Hamont

Een uiterst goed hotel bij Hamont!

Voor een perfect verblijf kunt u op geen enkele plek beter terecht dan bij het fantastisch gesitueerde en heel compleet geëquipeerde hotel De Secretaris. Ook of het nu gaat om een kleine vergadering of een bespreking, De Secretaris geeft u al wat u verlangt voor een geslaagd professioneel event. Onze medewerkersploeg zal ervoor zorgen dat het u aan absoluut niets mankeert tijdens de bespreking of vergadering. De persoonlijke service en de bosrijke en groene setting creëren de gepaste stemming om tot rust te komen. Het is verfrissend om in zo’n mooi pand in het rustgevende Hamont van gedachten te wisselen met behoud van het historische gevoel.

Lees meer

Contacteer ons

Degelijke service en gastvrijheid en hotelvoorzieningen bij Hamont

De Secretaris is mede dankzij de heel deugdelijke faciliteiten een droomlocatie voor een verblijf voor één of meerdere dagen bij Hamont. Of u kunt bij De Secretaris genieten van een aangename vakantie. Met zijn 10 kamers (waarvan twee grote familievertrekken) die beschikken over complete hotelservice is De Secretaris zeer veelzijdig . In de ochtend kan u bij De Secretaris genieten van een rijkelijk en gezond ontbijt waar de heerlijk geurende thee en koffie u een geweldige start geven voor een vruchtbare dag. Bij De Secretaris hechten wij heel veel belang aan vriendelijke, vlotte bediening en comfort.

Bij Hamont kunt u perfect tot rust komen in een geweldige locatie om te wandelen en te fietsen

De groene, rustige buurt van Hamont leent zich uitstekend voor ontspanningsactiviteiten zoals fietsen, wandelen en moutainbiken. Rondom Hamont vindt u een fietspadennetwerk waar u heel wat dagen en uurtjes plezier aan beleeft. Sport en ontspanning in een inspirerende omgeving kunnen zeer bevorderlijk zijn! Zaken bespreken of netwerken onder een fijne fietstocht kan zalig zijn bij zonnig weer. Er is niet alleen de groene omgeving, maar ook het aangename provinciestadje Lommel waar u lekker kan terrasjes kunt doen, winkelen en de lokale Limburgse cultuur kunt ontdekken. De paardenliefhebber kan zich uitleven op het uitgestrekte netwerk aan ruiterpaden. Meer inlichtingen daaromtrent en over de andere toeristische troeven, kunt opvragen bij de toeristische dienst.

Bistro en divers culinair aanbod in de buurt van Hamont

Wie een hap wil eten kan terecht in onze bistro. Van uitgebreid tafelen tot een snelle, kleine hap, in onze bistro op de gelijkvloerse verdieping bieden wij gastronomie op maat. U kan in de bistro rustig en aangenaam genieten van een lekkere lunch en in de avond wordt u verrast met heerlijke, creatieve creaties. Bij mooi weer is er niets heerlijker dan lekker tafelen en relaxen op ons mooie terras en op de patio aan de achterkant waar u een groene omgeving aantreft.

Ontdek in de wijnbar topwijnen bij hotel De Secretaris, niet ver van Hamont.

Bij hotel De Secretaris zijn we enorm fier op onze wijncollectie. Wij bieden wijndegustaties aan met of zonder aanbod van hapjes. De Secretaris weet namelijk wat genieten inhoudt en heeft in de klassevolle villa een bijzondere en sfeervolle wijnbar laten inrichten waar u en uw genodigden ontspannen kunnen proeven van de exclusieve wereldwijnen. In onze wijnbar heeft u een keuze uit tal van wijnen op een zeer goed gestoffeerde kaart. Onze internationale wijnen van binnen en buiten Europa zijn allemaal van zeer hoogstaande kwaliteit. Een aanrader!

Kortom, een werkelijk uitstekend hotel in de buurt van Hamont!