Hotels bij Eersel

Eersel

Een fantastisch hotel bij Eersel!

Voor een perfect verblijf kunt u op geen enkele plek beter terecht dan bij het geweldig gesitueerde en wonderbaarlijk degelijk geëquipeerde hotel De Secretaris. Voor kleine vergaderingen biedt De Secretaris het perfecte trefpunt om bij elkaar te komen. Gedurende uw vergadering geniet u van een verfijnde en stille service. In een fraaie omgeving in het kalme Eersel garanderen wij u discretie en een persoonlijke service. Het is verfrissend om in zo’n mooi pand in het rustige Eersel van gedachten te wisselen met behoud van het historische gevoel.

Lees meer

Contacteer ons

Limburgse vriendelijkheid hartelijkheid en hotelfaciliteiten bij Eersel

De Secretaris is dankzij de ongelofelijk degelijke faciliteiten een droomlocatie voor een verblijf voor een of meer dagen bij Eersel. Naast professionele evenementen is De Secretaris ook een adequaat hotel om een fijne vakantie in Limburg bij Eersel door te brengen. Met zijn tien kamers (waarvan twee ruime familievertrekken) die beschikken over complete hotelservice is De Secretaris zeer veelzijdig . s’Ochtends kan u hier genieten van een uitgebreid ontbijt waar de geurende koffie en thee u een goede start geven voor een vruchtbare dag. Hartelijkheid en luxe dragen wij hoog in het vaandel.

Tot rust komen in groene wandel- en fietsstreek in en rond Eersel

De rustige, groene omgeving van Eersel leent zich perfect voor ontspanning zoals wandelen, picknicken, mountainbiken en fietsen. Rond Eersel vindt u een fietspadennetwerk waar u heel wat dagen en uurtjes plezier aan hebt. Bijvoorbeeld ideaal als tussendoortje/pauze! Zaken bespreken of netwerken tijdens een fijne fiets- of wandeltocht kan inspirerend zijn bij goede weersomstandigheden. Het naburige stadje Lommel, dé natuurstad van Limburg en bekend als fietsparadijs heeft een fijn stadscentrum en tal van fraaie winkeltjes waar het een plezier is om te shoppen. De ruiter kan zich uitleven op het quasi eindeloze netwerk aan ruiterpaden. Bij de toeristische dienst vindt u zeer snel alle info daarover.

Bistro en gevarieerd culinair aanbod in de buurt van Eersel

Wie een hap wil eten kan zich uitleven in onze bistro. Of u nu op zoek bent naar een klassevol diner of gewoon een kleine hap wilt, in onze bistro wordt u vlot en goed bediend. Heel de dag door (ontbijt, lunch, diner) bieden wij creatieve en overheerlijke buffetten aan. Indien u dat wilt kunt u lekker in de buitenlucht tafelen op het mooi aangeklede terras en patio in onze mooie groene tuin.

Ontdek in de wijnbar topwijnen bij hotel De Secretaris, niet ver van Eersel.

Bij hotel De Secretaris zijn we zeer fier op onze wijncollectie. Wij bieden wijndegustaties aan met of zonder aanbod van hapjes. De Secretaris weet namelijk wat genieten inhoudt en heeft in deze klassevolle villa een bijzondere en sfeervolle wijnbar laten inrichten waar u en uw genodigden ontspannen kunnen proeven van de exquise wereldwijnen. Dankzij onze uiterst uitgebreide wijnkaart zal iedereen een wijntje naar zijn smaak kunnen vinden. Onze internationale wijnen van binnen en buiten Europa zijn allemaal van zeer hoogstaande kwaliteit. Een aanrader!

Kortom, een werkelijk uitstekend hotel in de buurt van Eersel!