Hotels bij Dessel

Dessel

Een uiterst goed hotel bij Dessel!

Voor een feilloos verblijf kan u niet beter terecht dan bij het fantastisch gelegen en wonderbaarlijk goed uitgeruste hotel De Secretaris. Voor kleine vergaderingen of besprekingen vormt De Secretaris het gedroomde trefpunt om tot elkaar te komen. Onze medewerkersploeg zal ervoor zorgen dat het u aan absoluut niets mankeert bij uw bespreking of vergadering. In een inspirerende omgeving in het rustige Dessel bieden wij u discretie en een persoonlijke service. Het is verfrissend om in zo’n mooi pand in het rustige Dessel van gedachten te wisselen met behoud van het historische gevoel.

Lees meer

Contacteer ons

Degelijke service en hartelijkheid en hotelfaciliteiten bij Dessel

Met dank aan de uitgebreide voorzieningen is De Secretaris in het midden van Dessel uitermate geschikt voor een meerdaags verblijf. Naast zakelijke aangelegenheden is De Secretaris ook een deugdelijk hotel om een aangename vakantie in Limburg bij Dessel door te brengen. De Secretaris heeft een tiental kamers voorzien van volledige hotelservice waarvan twee kamers familiekamers zijn voor vier personen . Ons ruim, lekker en gezond ontbijtbuffet biedt een garantie op een geweldige start van uw dag. Hartelijkheid en luxe dragen wij hoog in het vaandel.

Tot rust komen in groene wandel- en fietsstreek in en rond Dessel

De groene, rustige omgeving van Dessel leent zich zeer goed voor sportieve ontspanning zoals fietsen of mountainbiken en wandelen eventueel met picknick. Rond Dessel vindt u een fietsroutenetwerk waar u zeer veel dagen en uurtjes plezier aan hebt. Bijvoorbeeld ideaal als pauze of tussendoortje! Onder het fietsen netwerken met zakelijke relaties is dikwijls een zeer fijne en efficiënte wijze om tot resultaten te komen. Het nabijgelegen stadje Lommel, dé natuurstad van Vlaanderen en bekend als paradijs voor fietsers heeft een fijn centrum en tal van fraaie winkels waar het een plezier is om te shoppen. De paardenliefhebber kan zich uitleven op het uitgebreide netwerk aan ruiterpaden. Meer info daaromtrent en over de andere toeristische attracties, kunt vragen bij de toeristische dienst.

Bistro en gevarieerd culinair aanbod in de buurt van Dessel

Onze bistro biedt een zeer gevarieerd drank- en eetaanbod. Of u nu op zoek bent naar een klassevol diner of gewoon een snelle hap tussendoor wil, in onze bistro wordt u snel en goed geholpen. U kan hier rustig en aangenaam genieten van een lekkere lunch en bij het avondeten wordt u verrast met heerlijke, creatieve creaties. Bij goed weer is er niets heerlijker dan lekker tafelen en relaxen op ons mooie terras en op de patio aan de achterzijde waar u een groene omgeving aantreft.

Ontdek in de wijnbar topwijnen bij hotel De Secretaris, niet ver van Dessel.

Bij hotel De Secretaris zijn we enorm fier op onze wijncollectie. Wijndegustaties met of zonder hapjes zijn geheid een success. De Secretaris weet namelijk wat genieten inhoudt en heeft in deze karakteristieke villa een bijzondere en sfeervolle wijnbar laten maken waar u en uw gasten ontspannen kunnen genieten van de exquise wereldwijnen. In onze wijnbar heeft u een keuze uit tal van wijnen op een zeer goed gestoffeerde kaart. Naast de Franse en Italiaanse klassiekers nemen wij u mee op ontdekkingsreis naar de nieuwe wereldwijnen van Zuid-Afrika, Californië, Chili en Australië

Kortom, een werkelijk uitstekend hotel in de buurt van Dessel!