Hotels bij Budel

Budel

Een perfect hotel bij Budel!

Voor een tot in de puntjes verzorgd verblijf kan u nergens beter zijn dan bij het geweldig gesitueerde en zeer degelijk geëquipeerde hotel De Secretaris. Ook of het nu gaat om een kleine vergadering of bespreking, De Secretaris geeft u al wat u wenst voor een stijlvol professioneel event. Tijdens een meeting geniet u van een stille en verfijnde service. In een unieke setting in het rustieke Budel garanderen wij u discretie en een persoonlijke bediening. Het mooie stijlvolle pand van De Secretaris ademt historische klasse uit pal in het midden van het rustgevende Budel.

Lees meer

Contacteer ons

Degelijke service en hartelijkheid en hotelfaciliteiten bij Budel

De Secretaris is met dank aan de heel deugdelijke faciliteiten een paradijs voor een verblijf voor één of meerdere dagen bij Budel. Buiten zakelijke aangelegenheden is De Secretaris ook een adequaat hotel om een fijne vakantie in Limburg bij Budel door te brengen. De Secretaris heeft tien kamers met complete service waarvan 2 ruimtes familiekamers zijn voor vier personen . Ons gezond, lekker en ruim ontbijtbuffet geeft een garantie op een geweldige start van de dag. Gastvrijheid en comfort dragen wij hoog in het vaandel.

Relaxen in groene wandel- en fietsomgeving in en rond Budel

De rustige, groene omgeving van Budel leent zich zeer goed voor ontspanningsactiviteiten zoals fietsen of mountainbiken en wandelen eventueel met picknick. Het uitgebreide fietsroutenetwerk bij Budel is een absolute aanrader. Bijvoorbeeld een goed idee als welkome afwisseling! Onder de wandel- en fietstochten netwerken met zakelijke relaties is dikwijls een uiterst effectieve en aangename wijze om tot resultaat te komen. Er is niet alleen de groene omgeving, maar ook het leuke provinciestadje Lommel waar u lekker kan shoppen, tafelen en de lokale Limburgse cultuur kunt ontdekken. Ook voor paardenliefhebbers/ruiters die graag een tocht per paard willen doen is Noord-Limburg een absoluut paradijs. Meer informatie daarover en over de andere toeristische attracties, kan u vragen bij de toeristische dienst.

Bistro en divers gastronomisch aanbod in de buurt van Budel

Onze bistro biedt een heel afwisselend drank- en eetaanbod. Of u nu op zoek bent naar een klassevol diner of gewoon een kleine hap tussendoor wilt, in onze bistro wordt u vlot en goed bediend. U kan in de bistro rustig en aangenaam genieten van een lekkere lunch en bij het avondeten wordt u verrast met heerlijke, creatieve creaties. Indien u dat wilt kan u lekker in de buitenlucht tafelen op het aangename terras en patio in onze betoverende groene tuin.

Proef de exclusieve topwijnen in de gerenommeerde wijnbar van hotel De Secretaris, niet ver van Budel.

Bij hotel De Secretaris zijn wij zeer trots op onze wijncollectie. Wij bieden wijndegustaties aan met of zonder aanbod van hapjes. In onze authentieke, gezellige wijnbar kunt op ontspannen manier ten volle genieten van de zeer uitgebreide selectie aan wereldwijnen. In de wijnbar heeft u de keuze uit tal van wijnen op een zeer goed gestoffeerde kaart. Onze internationale wijnen van binnen en buiten Europa zijn allemaal van zeer hoogstaande kwaliteit. Een aanrader!

Kortom, een werkelijk uitstekend hotel in de buurt van Budel!