Hotels bij Bree

Bree

Een zeer goed hotel bij Bree!

Voor een feilloos verblijf kan u niet beter terecht dan bij het geweldig gesitueerde en heel degelijk geëquipeerde hotel De Secretaris. Ook of het nu gaat om een kleine vergadering of een bespreking, De Secretaris heeft alles wat u zoekt voor een feilloos professioneel evenement. Onze personeelsploeg zal ervoor zorgen dat het u aan absoluut niets ontbreekt gedurende uw bespreking of vergadering. In een luisterrijke setting in het rustieke Bree garanderen wij u service op maat en discretie. Het is verfrissend om in zo’n mooi hotel in het rustieke Bree van gedachten te wisselen met behoud van het historische gevoel.

Lees meer

Contacteer ons

Limburgse vriendelijkheid hartelijkheid en hotelfaciliteiten bij Bree

Dankzij de ruime voorzieningen is De Secretaris in het midden van Bree uitermate geschikt voor een meerdaags verblijf. Buiten zakelijke aangelegenheden is De Secretaris ook een geschikt oord om een fijne vakantie in Limburg bij Bree door te brengen. Met zijn 10 kamers (waarvan 2 riante familievertrekken) die beschikken over volledige hotelservice is De Secretaris zeer veelzijdig . In de ochtend kan u bij ons genieten van een gezond en uitgebreid ontbijt waar de heerlijk geurende koffie en thee u een fantastische start geven voor een vruchtbare dag. Bij De Secretaris hechten wij heel veel belang aan gastvrijheid, comfort en een vlotte bediening.

Bij Bree kan u op ideale wijze tot rust komen in een mooie locatie om te fietsen en te wandelen

De streek bij Bree kan op zeer prettige manier ontdekken met wandel- en fietstochten uiteraard combineerbaar met een lekkere picknick. Het uitgebreide fietsroutenetwerk bij Bree is een onbetwiste aanrader. Ontspannen sporten in een verfrissende streek kunnen enorm nuttig zijn! Netwerken en zaken bespreken onder een aangename wandeltocht kan zalig zijn bij aangenaam weer. Er is niet enkel de groene omgeving, maar ook het leuke provinciestadje Lommel waar u lekker kan shoppen, terrasjes kan doen en de lokale Limburgse cultuur kunt ontdekken. De ruiter kan zich uitleven op het uitgestrekte netwerk aan ruiterpaden. Meer informatie daaromtrent en over de andere toeristische attracties, kan u verkrijgen bij de toeristische dienst.

Bistro en divers culinair aanbod in de buurt van Bree

Onze bistro heeft een zeer afwisselend drank- en eetaanbod. Van uitgebreid tafelen tot een kleine, snelle hap, in onze bistro op de benedenverdieping bieden wij gastronomie op maat. U kan in de bistro rustig en aangenaam genieten van een lekkere lunch en bij het avondeten wordt u verrast met lekkere, creatieve creaties. Bij mooi weer is er niets aangenamer dan lekker tafelen en relaxen op ons fijne terras en op de patio aan de achterzijde waar u een groene omgeving aantreft.

Proef de exclusieve topwijnen in de gerenommeerde wijnbar van hotel De Secretaris, niet ver van Bree.

Om een heerlijke fles wijn te drinken, altijd aangenaam, bent u bij hotel De Secretaris aan het juiste adres. Wijndegustaties met of zonder hapjes zijn geheid een success. In onze authentieke, gezellige wijnbar kunt op ontspannen manier ten volle genieten van de zeer uitgebreide selectie aan wereldwijnen. In onze wijnbar heeft u een keuze uit tal van wijnen op een heel goed gestoffeerde kaart. Naast de Franse klassiekers nemen wij u mee op ontdekkingsreis naar de nieuwe wereldwijnen van Zuid-Afrika, Californië, Australië en Chili

Kortom, een werkelijk uitstekend hotel in de buurt van Bree!