Hotels bij Bocholt

Bocholt

Een fantastisch hotel bij Bocholt!

Voor een vlekkeloos verblijf kan u nergens beter terecht dan bij het wondermooi gesitueerde en zeer ruim geëquipeerde hotel De Secretaris. Ook of het nu gaat om een kleine vergadering of bespreking, De Secretaris heeft alles wat u zoekt voor een onberispelijk professioneel evenement. Tijdens een bespreking geniet u van een attente en verfijnde bediening. De service op maat en de bosrijke en groene setting dragen bij tot de juiste atmosfeer om tot rust te komen. Het is verfrissend om in zo’n mooi hotel in het rustige Bocholt van gedachten te wisselen met behoud van het historische gevoel.

Lees meer

Contacteer ons

Limburgse vriendelijkheid gastvrijheid en hotelfaciliteiten bij Bocholt

Met dank aan de ruime voorzieningen is De Secretaris in het hartje van Bocholt uitermate geschikt voor een meerdaags verblijf. Of u kan bij ons hotel genieten van een leuke vakantie. De Secretaris heeft 10 kamers met complete service waarvan 2 kamers familiekamers zijn voor vier gasten . Ons lekker, gezond en uitgebreid ontbijt geeft een garantie op een goede start van de dag. Bij De Secretaris hechten wij heel veel belang aan vriendelijke, vlotte bediening en comfort.

Bij Bocholt kunt u perfect tot rust komen in een geweldige locatie om te wandelen en te fietsen

De groene, rustige omgeving van Bocholt leent zich uitstekend voor sportieve ontspanning zoals wandelen, picknicken, mountainbiken en fietsen. Het fietsroutenetwerk bij Bocholt is een absolute aanrader. Bijvoorbeeld een goed idee als welkome afwisseling! Netwerken en zaken bespreken onder een fijne wandeltocht kan heerlijk zijn bij een zonnig weertje. Het nabijgelegen stadje Lommel, dé natuurstad van Limburg en bekend als fietsparadijs heeft een fraai stadscentrum en een groot aanbod van fraaie winkels waar het leuk shoppen is. De paardenliefhebber kan zich uitleven op het quasi eindeloze netwerk aan ruiterpaden. Meer inlichtingen daarover en over de andere toeristische troeven, kan u opvragen bij de toeristische dienst.

Bistro en divers culinair aanbod in de buurt van Bocholt

Wie een hap wil eten kan terecht in onze bistro. Van uitgebreid tafelen tot een snelle, kleine hap, in onze bistro op de benedenverdieping bieden wij gastronomie op maat. U kunt hier rustig en aangenaam genieten van een lekkere lunch en bij het avondeten wordt u verrast met heerlijke, creatieve creaties. Bij goed weer is er niets heerlijker dan heerlijk tafelen en relaxen op ons mooie terras en op de patio aan de achterkant waar u een groene omgeving aantreft.

Ontdek in de wijnbar topwijnen bij hotel De Secretaris, niet ver van Bocholt.

Bij hotel De Secretaris zijn we enorm fier op onze wijncollectie. Wijndegustaties met of zonder hapjes zijn altijd een success. De Secretaris weet namelijk wat genieten inhoudt en heeft in deze karakteristieke villa een bijzondere en sfeervolle wijnbar laten inrichten waar u en uw genodigden ontspannen kunnen proeven van de exquise wereldwijnen. Dankzij onze zeer uitgebreide wijnkaart zal iedereen een wijntje naar zijn smaak kunnen vinden. Onze internationale wijnen van binnen en buiten Europa zijn allemaal van zeer hoogstaande kwaliteit. Een aanrader!

Kortom, een werkelijk uitstekend hotel in de buurt van Bocholt!