Hotels bij Bergeijk

Bergeijk

Een degelijk hotel bij Bergeijk!

In het aangename sterrenhotel De Secretaris in de buurt van Bergeijk reiken wij alle faciliteiten aan die noodzakelijk zijn voor een onberispelijk verblijf. Ook of het nu gaat om een kleine bespreking of vergadering, De Secretaris biedt u al wat u verlangt voor een feilloos zakelijk evenement. Gedurende uw vergadering geniet u van een attente en verfijnde bediening. De persoonlijke service en de bosrijke en groene setting zorgen voor de gepaste sfeer om tot rust te komen. Het magnifieke pand van De Secretaris ademt geschiedenis en klasse uit middenin het rustieke Bergeijk.

Lees meer

Contacteer ons

Limburgse vriendelijkheid gastvrijheid en hotelfaciliteiten bij Bergeijk

Dankzij de uitgebreide voorzieningen is De Secretaris in het hart van Bergeijk uiterst geschikt voor een meerdaags verblijf. Of u kunt bij De Secretaris genieten van een aangename vakantie. De Secretaris heeft 10 kamers voorzien van complete service waarvan twee kamers familiekamers zijn voor vier gasten . s’Ochtends kunt u bij ons genieten van een uitgebreid ontbijt waar de heerlijk geurende koffie en thee u een geweldige start geven voor een productieve dag. Bij De Secretaris hechten wij zeer veel belang aan vriendelijke, vlotte bediening en comfort.

Ontspannen in groene wandel- en fietsomgeving in en rond Bergeijk

De groene, rustige omgeving van Bergeijk leent zich uitstekend voor sportieve ontspanning zoals fietsen of mountainbiken en wandelen eventueel met picknick. Het uitgebreide fietsroutenetwerk rond Bergeijk is een absolute aanrader. Sport en ontspanning in een natuurlijke streek kunnen zeer gunstig zijn! Onder de wandel- en fietstochten netwerken met zakelijke relaties is dikwijls een zeer effectieve en aangename methode om tot resultaat te komen. Het naburige stadje Lommel, dé natuurstad van Limburg en bekend als el dorado voor fietsers heeft een gezellig stadscentrum en vele fraaie winkeltjes waar het een plezier is om te shoppen. Ook voor ruiters/ paardenliefhebbers die graag een tocht per paard willen doen is Noord-Limburg een absoluut mekka. Meer informatie daaromtrent en over de andere toeristische attracties, kunt opvragen bij de toeristische dienst.

Bistro en gevarieerd culinair aanbod in de buurt van Bergeijk

Wie een hap wil eten kan terecht in onze bistro. Of u nu op zoek bent naar een klassevol diner of gewoon een snelle hap wil, in onze bistro wordt u vlot geholpen. U kunt in de bistro rustig en aangenaam genieten van een lekkere lunch en bij het diner wordt u verrast met heerlijke, creatieve gerechten. Indien u dat zou willen kan u gezellig buiten tafelen op het aangename terras en patio in onze mooie groene tuin.

Proef de internationale topwijnen in de gerenommeerde wijnbar van hotel De Secretaris, niet ver van Bergeijk.

Om een heerlijke fles wijn te drinken, altijd een winner, bent u bij hotel De Secretaris aan het juiste adres. Wij bieden wijndegustaties aan met of zonder aanbod van hapjes. De Secretaris weet namelijk wat genieten inhoudt en heeft in de klassevolle villa een sfeervolle en bijzondere wijnbar laten maken waar u en uw gasten ontspannen kunnen proeven van de exquise wereldwijnen. Met dank aan onze uiterst uitgebreide wijnkaart zal iedereen een wijntje naar zijn smaak kunnen vinden. Onze internationale wijnen van binnen en buiten Europa zijn allemaal van zeer hoogstaande kwaliteit. Een aanrader!

Kortom, een werkelijk uitstekend hotel in de buurt van Bergeijk!