Hotels bij Balen

Balen

Een perfect hotel bij Balen!

In het indrukwekkende sterrenhotel De Secretaris in de buurt van Balen reiken wij alle voorzieningen aan die nodig zijn voor een vlekkeloos verblijf. Ook of het nu gaat om een kleine vergadering of een bespreking, De Secretaris heeft alles wat u zoekt voor een perfect professioneel event. Onder de vergadering geniet u van een attente en verfijnde bediening. In een inspirerende omgeving in het kalme Balen garanderen wij u service op maat en discretie. Het is inspirerend om in zo’n mooi pand in het rustieke Balen van gedachten te wisselen met behoud van het historische gevoel.

Lees meer

Contacteer ons

Degelijke service en hartelijkheid en hotelvoorzieningen bij Balen

De Secretaris is mede dankzij de ongelofelijk deugdelijke hotelvoorzieningen een droomlocatie voor een verblijf voor één of meer dagen bij Balen. Of u kunt bij ons genieten van een leuke vakantie. Met zijn 10 kamers (waarvan twee ruime familiekamers) die beschikken over complete hotelservice is De Secretaris zeer veelzijdig . Ons lekker, gezond en uitgebreid ontbijt geeft een garantie op een geweldige start van de dag. Luxe en comfort dragen wij hoog in het vaandel.

Tot rust komen in groene fiets-en wandelomgeving in en rond Balen

De omgeving bij Balen kan op zeer prettige manier ontdekken met wandelingen, fiets- en ruitertochten eventueel gecombineerd met een lekkere picknick. Rond Balen vindt u een fietspadennetwerk waar u heel wat dagen en uurtjes voldoening aan beleeft. Ontspannen sporten in een bosrijke streek kunnen enorm gunstig zijn! Zaken bespreken of netwerken tijdens een fijne fiets- of wandeltocht kan inspirerend zijn bij een zonnig weertje. Het nabijgelegen stadje Lommel, dé natuurstad van Limburg en bekend als fietsparadijs heeft een fijn stadscentrum en talloze fraaie winkeltjes waar het leuk shoppen is. De paardenliefhebber kan zich uitleven op het uitgestrekte netwerk aan ruiterpaden. Bij de toeristische dienst vindt u heel snel alle informatie daaromtrent.

Bistro en gevarieerd gastronomisch aanbod in de buurt van Balen

Wie een hap wil eten kan zich uitleven in onze bistro. Of u nu op zoek bent naar een klassevol diner of gewoon een kleine hap tussendoor wil, in onze bistro wordt u vlot en goed geholpen. U kan in de bistro rustig en aangenaam genieten van een lekkere lunch en bij het avondeten wordt u verrast met overheerlijke, creatieve gerechten. Bij goed weer is er niets aangenamer dan heerlijk tafelen en relaxen op ons mooie terras en op de patio aan de achterkant waar u een groene omgeving aantreft.

Ontdek in de wijnbar topwijnen bij hotel De Secretaris, niet ver van Balen.

Bij hotel De Secretaris zijn wij zeer trots op onze wijncollectie. Wijndegustaties met of zonder hapjes zijn altijd een success. De Secretaris weet namelijk wat genieten inhoudt en heeft in de karakteristieke villa een sfeervolle en bijzondere wijnbar laten inrichten waar u en uw genodigden ontspannen kunnen genieten van de exclusieve wereldwijnen. In de wijnbar heeft u de keuze uit tal van wijnen op een heel goed gestoffeerde kaart. Onze internationale wijnen van binnen en buiten Europa zijn allemaal van zeer hoogstaande kwaliteit. Een aanrader!

Kortom, een werkelijk uitstekend hotel in de buurt van Balen!