Hotels bij Achel

Achel

Een uiterst goed hotel bij Achel!

In het chique 4-sterrenhotel De Secretaris in de buurt van Achel reiken wij alle voorzieningen aan die van nut zijn voor een degelijk verblijf. Ook of het nu gaat om een kleine vergadering of een bespreking, De Secretaris biedt u alles wat u zoekt voor een feilloos zakelijk event. Onze personeelsploeg zal er borg voor staan dat het u aan niets ontbreekt tijdens uw bespreking of vergadering. In een aangename omgeving in het kalme Achel garanderen wij u discretie en een persoonlijke bediening. Het is inspirerend om in zo’n mooi hotel in het rustgevende Achel van gedachten te wisselen met behoud van het historische gevoel.

Lees meer

Contacteer ons

Limburgse vriendelijkheid hartelijkheid en hotelfaciliteiten bij Achel

Dankzij de ruime hotelfaciliteiten is De Secretaris in het midden van Achel zeer geschikt voor een meerdaags verblijf. Of u kunt bij ons hotel genieten van een leuke vakantie. De Secretaris heeft 10 kamers met volledige hotelservice waarvan twee ruimtes familiekamers zijn voor vier mensen . Ons ruim, lekker en gezond ontbijtbuffet biedt een garantie op een geweldige start van uw dag. Bij De Secretaris hechten wij veel belang aan vriendelijke, vlotte bediening en comfort.

Bij Achel kan u op ideale wijze tot rust komen in een prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen

De omgeving bij Achel kan op uiterst aangename wijze ontdekken met wandel- en fietstochten eventueel gecombineerd met een fijne picknick. Rondom Achel vindt u een netwerk van fietspaden waar u heel wat dagen en uurtjes plezier aan beleeft. Ontspannen sporten in een natuurlijke omgeving kunnen zeer bevorderlijk zijn! Onder de fietstochten netwerken met zakelijke contacten is vaak een super effectieve en aangename manier om tot resultaat te komen. Er is niet alleen de fraaie groene omgeving, maar ook het leuke stadje Lommel waar u lekker kan tafelen, winkelen en de lokale Limburgse cultuur kunt ontdekken. Ook voor paardenliefhebbers/ruiters die graag een tocht per paard willen maken is Noord-Limburg een absoluut mekka. Bij de toeristische dienst vindt u heel snel alle informatie daaromtrent.

Bistro en gevarieerd gastronomisch aanbod in de buurt van Achel

Onze bistro biedt een zeer afwisselend drank- en eetaanbod. Van uitgebreid tafelen tot een kleine, snelle hap, in onze bistro op de gelijkvloerse verdieping bieden wij gastronomie op maat. Heel de dag door (ontbijt, lunch, diner) bieden wij creatieve en overheerlijke buffetten aan. Bij goed weer is er niets aangenamer dan heerlijk tafelen en ontspannen op ons fijne terras en op de patio aan de achterzijde waar u een groene omgeving aantreft.

Proef de exclusieve topwijnen in de gerenommeerde wijnbar van hotel De Secretaris, niet ver van Achel.

Om een heerlijke fles wijn te drinken, altijd een winner, bent u bij hotel De Secretaris aan het juiste adres. Wijndegustaties met of zonder hapjes zijn altijd een success. De Secretaris weet namelijk wat genieten inhoudt en heeft in de klassevolle villa een bijzondere en sfeervolle wijnbar laten maken waar u en uw gasten ontspannen kunnen genieten van de mooie wereldwijnen. Dankzij onze zeer uitgebreide wijnkaart zal iedereen een wijntje naar zijn smaak kunnen vinden. Onze internationale wijnen van binnen en buiten Europa zijn allemaal van zeer hoogstaande kwaliteit. Een aanrader!

Kortom, een werkelijk uitstekend hotel in de buurt van Achel!