Hotel bij Weert

Weert

Een zeer goed hotel bij Weert!

In het aangename 4-sterrenhotel De Secretaris in de buurt van Weert reiken wij alle faciliteiten aan die nodig zijn voor een vlekkeloos verblijf. Ook of het nu gaat om een kleine bespreking of vergadering, De Secretaris heeft al wat u wenst voor een stijlvol zakelijk evenement. Gedurende uw meeting geniet u van een verfijnde, attente en vlotte bediening. De service op maat en de groene en bosrijke omgeving creëren de gepaste sfeer om tot rust te komen. Het is inspirerend om in zo’n mooi hotel in het rustgevende Weert van gedachten te wisselen met behoud van het historische gevoel.

Lees meer

Contacteer ons

Limburgse vriendelijkheid gastvrijheid en hotelvoorzieningen bij Weert

Dankzij de ruime voorzieningen is De Secretaris in het hartje van Weert uitermate goed geschikt voor een meerdaags verblijf. Of u kan bij De Secretaris genieten van een leuke vakantie. Met zijn tien kamers (waarvan twee riante familiekamers) die beschikken over volledige hotelservice is De Secretaris zeer veelzijdig . In de ochtend kunt u hier genieten van een uitgebreid ontbijt waar de heerlijk geurende thee en koffie u een goede start geven voor een vruchtbare dag. Gastvrijheid en comfort dragen wij hoog in het vaandel.

Ontspannen in groene wandel- en fietsomgeving in en rond Weert

De streek bij Weert kunt op uiterst prettige wijze verkennen via wandel- en fietstochten uiteraard combineerbaar met een altijd aangename picknick. Rond Weert vindt u een netwerk van fietspaden waar u heel wat dagen en uurtjes plezier aan beleeft. Sport en ontspanning in een mooie streek kunnen zeer bevorderlijk zijn! Tijdens de wandeltochten netwerken met professionele contacten is dikwijls een uiterst fijne en efficiënte manier om tot resultaten te komen. Het nabijgelegen stadje Lommel, dé natuurstad van Vlaanderen en bekend als el dorado voor fietsers heeft een mooi centrum en vele interessante winkels waar het een plezier is om te shoppen. Ook voor ruiters/ paardenliefhebbers die graag een tocht per paard willen maken is Noord-Limburg een absoluut mekka. Meer info daarover en over de andere toeristische troeven, kan u verkrijgen bij de toeristische dienst.

Bistro en divers gastronomisch aanbod in de buurt van Weert

Onze bistro heeft een goed doordacht gevarieerd eet- en drankaanbod. Of u nu op zoek bent naar een stijlvol diner of gewoon een snelle hap tussendoor wil, in onze bistro wordt u vlot bediend. Heel de dag door (ontbijt, lunch, diner) bieden wij heerlijke en creatieve creaties aan. Indien u dat wenst kunt u lekker in de buitenlucht tafelen op het aangename terras en patio in onze fraaie groene tuin.

Proef de internationale topwijnen in de gerenommeerde wijnbar van hotel De Secretaris, niet ver van Weert.

Bij hotel De Secretaris zijn wij zeer trots op onze wijncollectie. Wij bieden wijndegustaties aan met of zonder aanbod van hapjes. In onze sfeervolle en gezellige wijnbar kunt op ontspannen wijze ten volle genieten van de zeer uitgebreide selectie aan wereldwijnen. Dankzij onze zeer uitgebreide wijnkaart zal iedereen een wijntje naar zijn smaak kunnen vinden. Naast de Franse en Italiaanse klassiekers nemen wij u mee op ontdekkingsreis naar de nieuwe wereldwijnen van Zuid-Afrika, Californië, Chili en Australië

Kortom, een werkelijk uitstekend hotel in de buurt van Weert!