Hotel bij Valkenswaard

Valkenswaard

Een fantastisch hotel bij Valkenswaard!

Voor een perfect verblijf kunt u op geen enkele plek beter zijn dan bij het wonderlijk gesitueerde en wonderbaarlijk degelijk geëquipeerde hotel De Secretaris. Voor kleine besprekingen, vergaderingen en dergelijke vormt De Secretaris het gedroomde trefpunt om tot elkaar te komen. Onze personeelsploeg zal ervoor zorgen dat het u aan niets mankeert tijdens uw bespreking of vergadering. In een luisterrijke streek in het kalme Valkenswaard garanderen wij u service op maat en discretie. Het unieke pand van De Secretaris ademt historische klasse uit in het hartje van het landelijke Valkenswaard.

Lees meer

Contacteer ons

Degelijke service en hartelijkheid en hotelfaciliteiten bij Valkenswaard

De Secretaris is met dank aan de heel deugdelijke voorzieningen een el dorado voor een verblijf voor één of meerdere dagen bij Valkenswaard. Of u kan bij ons genieten van een leuke vakantie. Met zijn tien kamers (waarvan twee riante familievertrekken) die beschikken over complete hotelservice is De Secretaris zeer veelzijdig . In de ochtend kunt u bij ons genieten van een rijkelijk en gezond ontbijt waar de heerlijk geurende koffie en thee u een geweldige start geven voor een productieve dag. Bij De Secretaris hechten wij veel belang aan hartelijkheid en goede service.

Tot rust komen in groene wandel- en fietsstreek in en rond Valkenswaard

De omgeving bij Valkenswaard kunt op uiterst fijne manier verkennen via wandelingen, fiets- of ruitertochten uiteraard combineerbaar met een altijd aangename picknick. Het fietspadennetwerk rond Valkenswaard is een absolute aanrader. Sport en ontspanning in een natuurlijke streek kunnen zeer bevorderlijk zijn! Netwerken en zaken bespreken tijdens een fijne fiets- of wandeltocht kan heerlijk zijn bij een zonnig weertje. Het naburige stadje Lommel, dé natuurstad van Limburg en bekend als paradijs voor fietsers heeft een fijn stadscentrum en talloze fijne winkels waar het leuk shoppen is. Ook voor paardenliefhebbers/ruiters die graag een tocht per paard willen doen is Noord-Limburg een waar paradijs. Meer inlichtingen daarover en over de andere toeristische attracties, kunt verkrijgen bij de toeristische dienst.

Bistro en gevarieerd culinair aanbod in de buurt van Valkenswaard

Onze bistro biedt een zeer afwisselend drank- en eetaanbod. Of u nu op zoek bent naar een stijlvol diner of gewoon een snelle hap tussendoor wil, in onze bistro wordt u vlot bediend. Heel de dag door (ontbijt, lunch, diner) bieden wij creatieve en lekkere maaltijden aan. Bij aangenaam weer is er niets aangenamer dan lekker tafelen en relaxen op ons fijne terras en op de patio aan de achterzijde waar u een groene omgeving aantreft.

Ontdek in de wijnbar topwijnen bij hotel De Secretaris, niet ver van Valkenswaard.

Bij hotel De Secretaris zijn we zeer trots op onze wijncollectie. Wijndegustaties met of zonder hapjes zijn altijd een success. De Secretaris weet namelijk wat genieten inhoudt en heeft in deze karakteristieke villa een sfeervolle en bijzondere wijnbar laten inrichten waar u en uw genodigden ontspannen kunnen genieten van de mooie wereldwijnen. Dankzij onze zeer uitgebreide wijnkaart zal iedereen een wijntje naar zijn smaak kunnen vinden. Onze internationale wijnen van binnen en buiten Europa zijn allemaal van zeer hoogstaande kwaliteit. Een aanrader!

Kortom, een werkelijk uitstekend hotel in de buurt van Valkenswaard!