Hotel bij Peer

Peer

Een uiterst goed hotel bij Peer!

Voor een tot in de puntjes verzorgd verblijf kan u op geen enkele plek beter zijn dan bij het geweldig gelegen en heel ruim geëquipeerde hotel De Secretaris. Ook of het nu gaat om een kleine bespreking of vergadering, De Secretaris biedt u al wat u nodig hebt voor een geslaagd professioneel event. Tijdens een meeting geniet u van een verfijnde en stille bediening. In een wondermooie omgeving in het rustieke Peer garanderen wij u discretie en een persoonlijke service. Het is verfrissend om in zo’n mooi pand in het rustgevende Peer van gedachten te wisselen met behoud van het historische gevoel.

Lees meer

Contacteer ons

Limburgse vriendelijkheid gastvrijheid en hotelvoorzieningen bij Peer

Dankzij de ruime voorzieningen is De Secretaris in het hartje van Peer uitermate geschikt voor een meerdaags verblijf. Of u kunt bij De Secretaris genieten van een leuke vakantie. De Secretaris heeft een tiental kamers met complete hotelservice waarvan 2 ruimtes familiekamers zijn voor vier gasten . In de ochtend kunt u hier genieten van een gezond en uitgebreid ontbijt waar de heerlijk geurende koffie en thee u een prima start geven voor een vruchtbare dag. Gastvrijheid en comfort dragen wij hoog in het vaandel.

Ontspannen in groene fiets-en wandelomgeving in en rond Peer

De streek bij Peer kunt op uiterst fijne wijze ontdekken met wandeltochten, fietstochtjes of te paard op een ruitertocht uiteraard combineerbaar met een lekkere picknick. Het fietspadennetwerk rondom Peer is een onbetwiste aanrader. Bijvoorbeeld ideaal als pauze of tussendoortje! Zaken bespreken of netwerken onder een aangename fiets- of wandeltocht kan inspirerend zijn bij goede weersomstandigheden. Het naburige stadje Lommel, dé natuurstad van Vlaanderen en gekend als paradijs voor fietsers heeft een mooi stadscentrum en tal van interessante winkeltjes waar het een plezier is om te shoppen. Ook voor ruiters/ paardenliefhebbers die graag een tocht per paard willen doen is Noord-Limburg een waar mekka. Meer inlichtingen daaromtrent en over de andere toeristische attracties, kan u vragen bij de toeristische dienst.

Bistro en divers culinair aanbod in de buurt van Peer

Wie een hapje wil eten kan terecht in onze bistro. Of u nu op zoek bent naar een klassevol diner of gewoon een snelle hap wilt, in onze bistro wordt u vlot en goed geholpen. Heel de dag door (ontbijt, lunch, diner) bieden wij creatieve en overheerlijke creaties aan. Indien u dat zou willen kunt u lekker buiten tafelen op het mooi aangeklede terras en patio in onze fraaie groene tuin.

Ontdek in de wijnbar topwijnen bij hotel De Secretaris, niet ver van Peer.

Om een heerlijke fles wijn te drinken, altijd aangenaam, bent u bij hotel De Secretaris aan het juiste adres. Wijndegustaties met of zonder hapjes zijn geheid een success. De Secretaris weet namelijk wat genieten inhoudt en heeft in deze klassevolle villa een bijzondere en sfeervolle wijnbar laten inrichten waar u en uw genodigden ontspannen kunnen genieten van de exclusieve wereldwijnen. In de wijnbar heeft u de keuze uit tal van wijnen op een zeer goed gestoffeerde kaart. Onze internationale wijnen van binnen en buiten Europa zijn allemaal van zeer hoogstaande kwaliteit. Een aanrader!

Kortom, een werkelijk uitstekend hotel in de buurt van Peer!