Hotel bij Overpelt

Overpelt

Een perfect hotel bij Overpelt!

Voor een geslaagd verblijf kan u nergens beter zijn dan bij het wonderlijk gesitueerde en wonderbaarlijk goed voorziene hotel De Secretaris. Voor kleine vergaderingen of besprekingen is De Secretaris het perfecte trefpunt om bij elkaar te komen. Onze ploeg van personeelsleden zal erover waken dat het u aan absoluut niets mankeert tijdens de bespreking of vergadering. De service op maat en de bosrijke en groene omgeving dragen bij tot de juiste stemming om tot rust en tot resultaten te komen. Het is verfrissend om in zo’n mooi pand in het rustgevende Overpelt van gedachten te wisselen met behoud van het historische gevoel.

Lees meer

Contacteer ons

Limburgse vriendelijkheid hartelijkheid en hotelvoorzieningen bij Overpelt

De Secretaris is dankzij de ongelofelijk deugdelijke voorzieningen een droomlocatie voor een verblijf voor één of meer dagen bij Overpelt. Of u kan bij ons genieten van een leuke vakantie. Met zijn tien kamers (waarvan 2 grote familiekamers) die beschikken over volledige hotelservice is De Secretaris zeer veelzijdig . Ons gezond, lekker en ruim ontbijtbuffet biedt een garantie op een geweldige start van uw dag. Luxe en comfort dragen wij hoog in het vaandel.

Bij Overpelt kunt u op ideale wijze tot rust komen in een oogverblindende setting om te wandelen en te fietsen

De omgeving bij Overpelt kan op uiterst fijne manier verkennen via wandeltochten, fietstochtjes of te paard op een ruitertocht uiteraard combineerbaar met een altijd aangename picknick. Het fietspadennetwerk rondom Overpelt is een absolute aanrader. Ontspanning en sport in een verfrissende omgeving kunnen enorm nuttig zijn! Zaken bespreken of netwerken onder een fijne fiets- of wandeltocht kan zalig zijn bij een zonnig weertje. Er is niet enkel de groene omgeving, maar ook het aangename provinciestadje Lommel waar u lekker kunt shoppen, terrasjes kan doen en de lokale Limburgse cultuur kunt ontdekken. Ook voor ruiters/ paardenliefhebbers die graag een tocht per paard willen doen is Noord-Limburg een absoluut mekka. Meer info daaromtrent en over de andere toeristische troeven, kunt verkrijgen bij de toeristische dienst.

Bistro en gevarieerd culinair aanbod in de buurt van Overpelt

Onze bistro heeft een goed doordacht gevarieerd eet- en drankaanbod. Van uitgebreid tafelen tot een kleine, snelle hap, in onze bistro op de gelijkvloerse verdieping bieden wij gastronomie op maat. Heel de dag door (ontbijt, lunch, diner) bieden wij heerlijke en creatieve gerechten aan. Indien u dat zou willen kan u lekker buiten tafelen op het mooi aangeklede terras en patio in onze sprookjesachtige groene tuin.

Ontdek in de wijnbar topwijnen bij hotel De Secretaris, niet ver van Overpelt.

Om een lekkere fles wijn te drinken, altijd aangenaam, bent u bij hotel De Secretaris aan het juiste adres. Wij bieden wijndegustaties aan met of zonder aanbod van hapjes. In onze sfeervolle en gezellige wijnbar kunt op ontspannen wijze ten volle genieten van de zeer uitgebreide selectie aan wereldwijnen. Met dank aan onze uiterst uitgebreide wijnkaart zal iedereen een wijntje naar zijn smaak kunnen vinden. Onze internationale wijnen van binnen en buiten Europa zijn allemaal van zeer hoogstaande kwaliteit. Een aanrader!

Kortom, een werkelijk uitstekend hotel in de buurt van Overpelt!