Hotel bij Overpelt

Overpelt

Een uiterst goed hotel bij Overpelt!

Voor een perfect verblijf kunt u op geen enkele plek beter terecht dan bij het mooi gelegen en zeer goed uitgeruste hotel De Secretaris. Voor kleine vergaderingen of besprekingen biedt De Secretaris het uitgelezen trefpunt om tot elkaar te komen. Onder de vergadering geniet u van een verfijnde, attente en vlotte bediening. In een luisterrijke streek in het rustieke Overpelt bieden wij u discretie en een persoonlijke service. Het is verfrissend om in zo’n mooi hotel in het rustige Overpelt van gedachten te wisselen met behoud van het historische gevoel.

Lees meer

Contacteer ons

Limburgse vriendelijkheid hartelijkheid en hotelfaciliteiten bij Overpelt

Met dank aan de ruime voorzieningen is De Secretaris in het hart van Overpelt uiterst geschikt voor een meerdaags verblijf. Buiten zakelijke evenementen is De Secretaris ook een deugdelijk hotel om een aangename vakantie in Limburg bij Overpelt door te brengen. De Secretaris heeft tien kamers voorzien van complete hotelservice waarvan 2 kamers familiekamers zijn voor vier personen . In de ochtend kunt u bij ons genieten van een rijkelijk en gezond ontbijt waar de heerlijk geurende thee en koffie u een goede start geven voor een productieve dag. Bij De Secretaris hechten wij heel veel belang aan vriendelijke, vlotte bediening en comfort.

Tot rust komen in groene fiets-en wandelomgeving in en rond Overpelt

De rustige, groene buurt van Overpelt leent zich zeer goed voor ontspanning zoals wandelen, picknicken, mountainbiken en fietsen. Het fietsroutenetwerk rondom Overpelt is een onbetwiste aanrader. Sport en ontspanning in een bosrijke streek kunnen enorm gunstig zijn! Gedurende de wandel- en fietstochten netwerken met professionele contacten is dikwijls een super efficiënte en aangename wijze om tot resultaten te komen. Het naburige stadje Lommel, dé natuurstad van Vlaanderen en bekend als el dorado voor fietsers heeft een fraai stadscentrum en een groot aanbod van fraaie winkels waar het leuk shoppen is. De paardenliefhebber kan zich uitleven op het uitgebreide netwerk aan ruiterpaden. Bij de toeristische dienst vindt u heel snel alle info daaromtrent.

Bistro en gevarieerd culinair aanbod in de buurt van Overpelt

Onze bistro biedt een goed doordacht gevarieerd eet- en drankaanbod. Van uitgebreid tafelen tot een snelle, kleine hap, in onze bistro op de gelijkvloerse verdieping bieden wij gastronomie op maat. U kan in de bistro rustig en aangenaam genieten van een lekkere lunch en in de avond wordt u verrast met lekkere, creatieve gerechten. Bij mooi weer is er niets heerlijker dan heerlijk tafelen en relaxen op ons mooie terras en op de patio aan de achterkant waar u een groene omgeving aantreft.

Proef de exclusieve topwijnen in de gerenommeerde wijnbar van hotel De Secretaris, niet ver van Overpelt.

Bij hotel De Secretaris zijn we zeer fier op onze wijncollectie. Wijndegustaties met of zonder hapjes zijn geheid een success. In onze authentieke, gezellige wijnbar kunt op ontspannen manier ten volle genieten van de zeer uitgebreide selectie aan wereldwijnen. Met dank aan onze zeer uitgebreide wijnkaart zal iedereen een wijntje naar zijn smaak kunnen vinden. Onze internationale wijnen van binnen en buiten Europa zijn allemaal van zeer hoogstaande kwaliteit. Een aanrader!

Kortom, een werkelijk uitstekend hotel in de buurt van Overpelt!