Hotel bij Neerpelt

Neerpelt

Een geweldig hotel bij Neerpelt!

In het luxueuze 4-sterrenhotel De Secretaris in de buurt van Neerpelt reiken wij alle voorzieningen aan die noodzakelijk zijn voor een feilloos verblijf. Ook of het nu gaat om een kleine vergadering of een bespreking, De Secretaris biedt u al wat u verlangt voor een onberispelijk professioneel event. Onze ploeg zal erover waken dat het u aan absoluut niets ontbreekt bij de bespreking of vergadering. In een fraaie omgeving in het rustige Neerpelt bieden wij u discretie en een persoonlijke service. Het is verfrissend om in zo’n mooi pand in het rustgevende Neerpelt van gedachten te wisselen met behoud van het historische gevoel.

Lees meer

Contacteer ons

Limburgse vriendelijkheid gastvrijheid en hotelvoorzieningen bij Neerpelt

De Secretaris is dankzij de heel deugdelijke hotelvoorzieningen een el dorado voor een verblijf voor één of meerdere dagen bij Neerpelt. Of u kan bij ons hotel genieten van een leuke vakantie. Met zijn 10 kamers (waarvan twee riante familievertrekken) die beschikken over complete hotelservice is De Secretaris zeer veelzijdig . Ons gezond, lekker en ruim ontbijtbuffet geeft een garantie op een fantastische start van uw dag. Luxe en comfort dragen wij hoog in het vaandel.

Bij Neerpelt kan u op ideale wijze tot rust komen in een fraaie setting om te fietsen en te wandelen

De omgeving bij Neerpelt kunt op zeer aangename wijze verkennen met wandelingen, fiets- of ruitertochten eventueel gecombineerd met een fijne picknick. Rond Neerpelt vindt u een fietspadennetwerk waar u zeer veel dagen en uurtjes voldoening aan beleeft. Bvb. ideaal als welkome afwisseling! Onder het fietsen netwerken met professionele contacten is vaak een enorm effectieve en aangename wijze om tot resultaat te komen. Er is niet enkel de groene omgeving, maar ook het leuke provinciestadje Lommel waar u lekker kunt shoppen, tafelen en de lokale Limburgse cultuur kan ontdekken. Ook voor ruiters/ paardenliefhebbers die graag een tocht per paard willen maken is Noord-Limburg een waar mekka. Bij de toeristische dienst vindt u zeer snel alle info daarover.

Bistro en gevarieerd gastronomisch aanbod in de buurt van Neerpelt

Wie een hapje wil eten kan terecht in onze bistro. Van uitgebreid tafelen tot een snelle, kleine hap, in onze bistro op de benedenverdieping bieden wij gastronomie op maat. U kunt in de bistro rustig en aangenaam genieten van een lekkere lunch en bij het diner wordt u verrast met overheerlijke, creatieve creaties. Indien u dat wilt kunt u gezellig buiten tafelen op het mooi aangeklede terras en patio in onze betoverende groene tuin.

Proef de exclusieve topwijnen in de gerenommeerde wijnbar van hotel De Secretaris, niet ver van Neerpelt.

Bij hotel De Secretaris zijn wij enorm fier op onze wijncollectie. Wij bieden wijndegustaties aan met of zonder aanbod van hapjes. In onze sfeervolle en gezellige wijnbar kunt op ontspannen wijze ten volle genieten van de zeer uitgebreide selectie aan wereldwijnen. Met dank aan onze uiterst uitgebreide wijnkaart zal iedereen een wijntje naar zijn smaak kunnen vinden. Naast de Franse klassiekers nemen wij u mee op ontdekkingsreis naar de nieuwe wereldwijnen van Zuid-Afrika, Californië, Australië en Chili

Kortom, een werkelijk uitstekend hotel in de buurt van Neerpelt!