Hotel bij Neerpelt

Neerpelt

Een uiterst goed hotel bij Neerpelt!

Voor een geslaagd verblijf kan u nergens beter terecht dan bij het fraai gesitueerde en enorm degelijk geëquipeerde hotel De Secretaris. Ook of het nu gaat om een kleine bespreking of vergadering, De Secretaris biedt u al wat u wenst voor een feilloos zakelijk evenement. Onder de vergadering geniet u van een fijne, vlotte, attente bediening. In een inspirerende streek in het kalme Neerpelt bieden wij u discretie en een persoonlijke bediening. Het is verfrissend om in zo’n mooi hotel in het rustgevende Neerpelt van gedachten te wisselen met behoud van het historische gevoel.

Lees meer

Contacteer ons

Limburgse vriendelijkheid hartelijkheid en hotelfaciliteiten bij Neerpelt

De Secretaris is mede dankzij de ongelofelijk deugdelijke voorzieningen een waar paradijs voor een verblijf voor één of meerdere dagen bij Neerpelt. Of u kunt bij De Secretaris genieten van een aangename vakantie. Met zijn tien kamers (waarvan twee ruime familiekamers) die beschikken over complete hotelservice is De Secretaris zeer veelzijdig . In de ochtend kan u bij ons genieten van een uitgebreid ontbijt waar de heerlijk geurende koffie en thee u een fantastische start geven voor een productieve dag. Bij De Secretaris hechten wij het allerhoogste belang aan gastvrijheid, comfort en een vlotte bediening.

Relaxen in groene wandel- en fietsomgeving in en rond Neerpelt

De streek bij Neerpelt kunt op uiterst aangename wijze ontdekken via wandelingen, fiets- of ruitertochten eventueel gecombineerd met een fijne picknick. Het fietspadennetwerk rond Neerpelt is een onbetwiste aanrader. Ontspanning en sport in een inspirerende omgeving kunnen enorm bevorderlijk zijn! Onder de fietstochten netwerken met professionele relaties is dikwijls een zeer fijne en efficiënte weg om tot resultaten te komen. Er is niet alleen de groene omgeving, maar ook het gezellige provinciestadje Lommel waar u lekker kunt terrasjes kunt doen, winkelen en de lokale Limburgse cultuur kunt ontdekken. De ruiter kan zich uitleven op het quasi eindeloze netwerk aan ruiterpaden. Meer informatie daaromtrent en over de andere toeristische troeven, kunt vragen bij de toeristische dienst.

Bistro en gevarieerd gastronomisch aanbod in de buurt van Neerpelt

Onze bistro biedt een goed doordacht afwisselend eet- en drankaanbod. Van uitgebreid tafelen tot een snelle, kleine hap, in onze bistro op de benedenverdieping bieden wij gastronomie op maat. U kan hier rustig en aangenaam genieten van een lekkere lunch en bij het avondeten wordt u verrast met heerlijke, creatieve creaties. Bij goed weer is er niets aangenamer dan lekker tafelen en relaxen op ons mooie terras en op de patio aan de achterkant waar u een groene omgeving aantreft.

Proef de internationale topwijnen in de gerenommeerde wijnbar van hotel De Secretaris, niet ver van Neerpelt.

Om een heerlijke fles wijn te drinken, altijd een winner, bent u bij hotel De Secretaris aan het juiste adres. Wijndegustaties met of zonder hapjes zijn altijd een success. In onze sfeervolle en gezellige wijnbar kunt op ontspannen wijze ten volle genieten van de zeer uitgebreide selectie aan wereldwijnen. Dankzij onze zeer uitgebreide wijnkaart zal iedereen een wijntje naar zijn smaak kunnen vinden. Naast de Franse klassiekers nemen wij u mee op ontdekkingsreis naar de nieuwe wereldwijnen van Zuid-Afrika, Californië, Australië en Chili

Kortom, een werkelijk uitstekend hotel in de buurt van Neerpelt!