Hotel bij Mol

Mol

Een uiterst goed hotel bij Mol!

In het treffelijke 4-sterrenhotel De Secretaris in de buurt van Mol reiken wij alle faciliteiten aan die van nut zijn voor een perfect verblijf. Ook of het nu gaat om een kleine bespreking of vergadering, De Secretaris heeft al wat u nodig hebt voor een stijlvol zakelijk evenement. Onze ploeg zal er borg voor staan dat het u aan niets mankeert tijdens uw bespreking of vergadering. De persoonlijke service en de groene en bosrijke buurt creëren de gepaste atmosfeer om tot rust te komen. Het zeer prachtige stijlvolle pand van De Secretaris ademt historische klasse uit pal in het midden van het landelijke Mol.

Lees meer

Contacteer ons

Degelijke service en gastvrijheid en hotelfaciliteiten bij Mol

De Secretaris is mede dankzij de ongelofelijk deugdelijke faciliteiten een waar paradijs voor een verblijf voor een of meerdere dagen bij Mol. Of u kan bij De Secretaris genieten van een leuke vakantie. De Secretaris heeft een tiental kamers met volledige hotelservice waarvan 2 ruimtes familiekamers zijn voor vier gasten . s’Ochtends kunt u hier genieten van een gezond en uitgebreid ontbijt waar de geurende koffie en thee u een goede start geven voor een vruchtbare dag. Bij De Secretaris hechten wij zeer veel belang aan hartelijkheid en goede service.

Rust vinden in groene wandel- en fietsstreek in en rond Mol

De streek bij Mol kan op uiterst fijne manier ontdekken met wandelingen, fiets- of ruitertochten uiteraard combineerbaar met een altijd aangename picknick. Het fietspadennetwerk bij Mol is een absolute aanrader. Bijvoorbeeld ideaal als tussendoortje/pauze! Zaken bespreken of netwerken onder een aangename fietstocht kan zalig zijn bij goede weersomstandigheden. Het naburige stadje Lommel, dé natuurstad van Vlaanderen en gekend als fietsparadijs heeft een fijn centrum en zeer veel fraaie winkels waar het een plezier is om te shoppen. De ruiter kan zich uitleven op het quasi eindeloze netwerk aan ruiterpaden. Meer informatie daaromtrent en over de andere toeristische attracties, kan u opvragen bij de toeristische dienst.

Bistro en divers culinair aanbod in de buurt van Mol

Wie een hap wil eten kan zich uitleven in onze bistro. Van uitgebreid tafelen tot een kleine, snelle hap, in onze bistro op de gelijkvloerse verdieping bieden wij gastronomie op maat. Heel de dag door (ontbijt, lunch, diner) bieden wij creatieve en overheerlijke gerechten aan. Indien u dat wilt kan u gezellig in de buitenlucht tafelen op het aangename terras en patio in onze mooie groene tuin.

Proef de exclusieve topwijnen in de gerenommeerde wijnbar van hotel De Secretaris, niet ver van Mol.

Om een heerlijke fles wijn te drinken, altijd aangenaam, bent u bij hotel De Secretaris aan het juiste adres. Wijndegustaties met of zonder hapjes zijn geheid een success. In onze sfeervolle en gezellige wijnbar kunt op ontspannen wijze ten volle genieten van de zeer uitgebreide selectie aan wereldwijnen. In onze wijnbar heeft u een keuze uit tal van wijnen op een zeer goed gestoffeerde kaart. Onze internationale wijnen van binnen en buiten Europa zijn allemaal van zeer hoogstaande kwaliteit. Een aanrader!

Kortom, een werkelijk uitstekend hotel in de buurt van Mol!