Hotel bij Lommel

Lommel

Een geweldig hotel bij Lommel!

Voor een vlekkeloos verblijf kan u op geen enkele plek beter terecht dan bij het wonderlijk gelegen en enorm ruim voorziene hotel De Secretaris. Voor kleine vergaderingen vormt De Secretaris het perfecte ontmoetingspunt om bij elkaar te komen. Gedurende uw vergadering geniet u van een verfijnde, attente en vlotte bediening. In een inspirerende setting in het rustieke Lommel garanderen wij u discretie en een persoonlijke service. Het is inspirerend om in zo’n mooi hotel in het rustige Lommel van gedachten te wisselen met behoud van het historische gevoel.

Lees meer

Contacteer ons

Degelijke service en gastvrijheid en hotelfaciliteiten bij Lommel

Dankzij de uitgebreide voorzieningen is De Secretaris in het midden van Lommel uiterst goed geschikt voor een meerdaags verblijf. Of u kunt bij ons genieten van een aangename vakantie. De Secretaris heeft 10 kamers met complete service waarvan twee ruimtes familiekamers zijn voor vier mensen . Ons ruim, lekker en gezond ontbijtbuffet biedt een garantie op een fantastische start van uw dag. Bij De Secretaris hechten wij zeer veel belang aan hartelijkheid en goede service.

Bij Lommel kunt u op ideale wijze tot rust komen in een luisterrijke omgeving om te fietsen en te wandelen

De omgeving bij Lommel kan op zeer prettige wijze ontdekken via wandelingen, fiets- en ruitertochten eventueel gecombineerd met een lekkere picknick. Rondom Lommel vindt u een netwerk van fietspaden waar u heel wat dagen en uurtjes plezier aan beleeft. Bijvoorbeeld een goed idee als pauze of tussendoortje! Zaken bespreken of netwerken onder een fijne wandeltocht kan inspirerend zijn bij goed weer. Het nabijgelegen stadje Lommel, dé natuurstad van Limburg en gekend als paradijs voor fietsers heeft een fijn stadscentrum en zeer veel fijne winkeltjes waar het een plezier is om te shoppen. De ruiter kan zich uitleven op het uitgebreide netwerk aan ruiterpaden. Meer info daaromtrent en over de andere toeristische troeven, kunt opvragen bij de toeristische dienst.

Bistro en divers culinair aanbod in de buurt van Lommel

Onze bistro heeft een goed doordacht gevarieerd drank- en eetaanbod. Van uitgebreid tafelen tot een kleine, snelle hap, in onze bistro op de benedenverdieping bieden wij gastronomie op maat. Heel de dag door (ontbijt, lunch, diner) bieden wij creatieve en lekkere maaltijden aan. Indien u dat zou willen kunt u lekker in de buitenlucht tafelen op het mooi aangeklede terras en patio in onze fraaie groene tuin.

Ontdek in de wijnbar topwijnen bij hotel De Secretaris, niet ver van Lommel.

Bij hotel De Secretaris zijn wij enorm fier op onze wijncollectie. Wijndegustaties met of zonder hapjes zijn altijd een success. De Secretaris weet namelijk wat genieten inhoudt en heeft in deze klassevolle villa een bijzondere en sfeervolle wijnbar laten maken waar u en uw genodigden ontspannen kunnen proeven van de exclusieve wereldwijnen. Met dank aan onze uiterst uitgebreide wijnkaart zal iedereen een wijntje naar zijn smaak kunnen vinden. Naast de Franse en Italiaanse klassiekers nemen wij u mee op ontdekkingsreis naar de nieuwe wereldwijnen van Zuid-Afrika, Californië, Chili en Australië

Kortom, een werkelijk uitstekend hotel in de buurt van Lommel!