Hotel bij Lommel

Lommel

Een geweldig hotel bij Lommel!

In het treffelijke viersterrenhotel De Secretaris in de buurt van Lommel reiken wij alle voorzieningen aan die nodig zijn voor een perfect verblijf. Ook of het nu gaat om een kleine vergadering of een bespreking, De Secretaris geeft u alles wat u wenst voor een stijlvol professioneel evenement. Onze medewerkersploeg zal er borg voor staan dat het u aan niets mankeert tijdens de bespreking of vergadering. In een inspirerende streek in het rustige Lommel garanderen wij u discretie en een persoonlijke service. Het is verfrissend om in zo’n mooi hotel in het rustieke Lommel van gedachten te wisselen met behoud van het historische gevoel.

Lees meer

Contacteer ons

Limburgse vriendelijkheid gastvrijheid en hotelvoorzieningen bij Lommel

Met dank aan de uitgebreide voorzieningen is De Secretaris in het midden van Lommel uiterst geschikt voor een meerdaags verblijf. Afgezien van zakelijke evenementen is De Secretaris ook een adequaat hotel om een fijne vakantie in Limburg bij Lommel door te brengen. De Secretaris heeft een tiental kamers voorzien van volledige service waarvan 2 ruimtes familiekamers zijn voor vier mensen . s’Ochtends kan u hier genieten van een gezond en uitgebreid ontbijt waar de heerlijk geurende koffie en thee u een prima start geven voor een vruchtbare dag. Luxe en comfort dragen wij hoog in het vaandel.

Bij Lommel kunt u op ideale wijze tot rust komen in een fantastische locatie om te wandelen en te fietsen

De streek bij Lommel kan op uiterst fijne manier ontdekken via wandel- en fietstochten eventueel gecombineerd met een fijne picknick. Rond Lommel vindt u een fietspadennetwerk waar u heel wat dagen en uurtjes voldoening aan hebt. Bvb. een goed idee als pauze of tussendoortje! Gedurende de fietstochten netwerken met zakelijke relaties is dikwijls een uiterst fijne en efficiënte manier om tot resultaat te komen. Het naburige stadje Lommel, dé natuurstad van Vlaanderen en gekend als el dorado voor fietsers heeft een fijn stadscentrum en vele leuke winkels waar het een plezier is om te shoppen. Ook voor paardenliefhebbers/ruiters die graag een tocht per paard willen doen is Noord-Limburg een absoluut paradijs. Meer informatie daarover en over de andere toeristische attracties, kan u opvragen bij de toeristische dienst.

Bistro en gevarieerd culinair aanbod in de buurt van Lommel

Onze bistro heeft een goed doordacht afwisselend eet- en drankaanbod. Of u nu op zoek bent naar een klassevol diner of gewoon een kleine hap tussendoor wil, in onze bistro wordt u vlot en goed geholpen. Heel de dag door (ontbijt, lunch, diner) bieden wij creatieve en lekkere maaltijden aan. Bij aangenaam weer is er niets heerlijker dan heerlijk tafelen en ontspannen op ons mooie terras en op de patio aan de achterzijde waar u een groene omgeving aantreft.

Proef onze internationale topwijnen in de gerenommeerde wijnbar van hotel De Secretaris, niet ver van Lommel.

Om een lekkere fles wijn te drinken, altijd een winner, bent u bij hotel De Secretaris aan het juiste adres. Wij bieden wijndegustaties aan met of zonder aanbod van hapjes. In onze sfeervolle en gezellige wijnbar kunt op ontspannen wijze ten volle genieten van de exquise selectie aan wereldwijnen. Dankzij onze zeer uitgebreide wijnkaart zal iedereen een wijntje naar zijn smaak kunnen vinden. Naast de Franse en Italiaanse klassiekers nemen wij u mee op ontdekkingsreis naar de nieuwe wereldwijnen van Zuid-Afrika, Californië, Australië en Chili

Kortom, een werkelijk uitstekend hotel in de buurt van Lommel!