Hotel bij Leopoldsburg

Leopoldsburg

Een fantastisch hotel bij Leopoldsburg!

Voor een goed verzorgd verblijf kan u niet beter terecht dan bij het geweldig gesitueerde en zeer compleet uitgeruste hotel De Secretaris. Voor kleine besprekingen biedt De Secretaris het gedroomde trefpunt om bij elkaar te komen. Onze personeelsploeg zal erover waken dat het u aan niets ontbreekt bij de bespreking of vergadering. In een luisterrijke setting in het rustieke Leopoldsburg bieden wij u discretie en een persoonlijke service. Het uiterst prachtige stijlvolle pand van De Secretaris ademt geschiedenis en klasse uit middenin het rustgevende Leopoldsburg.

Lees meer

Contacteer ons

Degelijke service en hartelijkheid en hotelfaciliteiten bij Leopoldsburg

Dankzij de uitgebreide hotelfaciliteiten is De Secretaris in het hart van Leopoldsburg zeer goed geschikt voor een meerdaags verblijf. Afgezien van zakelijke events is De Secretaris ook een adequaat oord om een aangename vakantie in Limburg bij Leopoldsburg door te brengen. Met zijn 10 kamers (waarvan twee riante familievertrekken) die beschikken over volledige hotelservice is De Secretaris zeer veelzijdig . In de ochtend kan u hier genieten van een uitgebreid ontbijt waar de geurende koffie en thee u een prima start geven voor een productieve dag. Hartelijkheid en luxe dragen wij hoog in het vaandel.

Bij Leopoldsburg kan u ideaal tot rust komen in een fraaie locatie om te fietsen en te wandelen

De streek bij Leopoldsburg kunt op zeer fijne manier ontdekken via wandelingen, fiets- of ruitertochten uiteraard combineerbaar met een lekkere picknick. Rondom Leopoldsburg vindt u een fietspadennetwerk waar u heel wat dagen en uurtjes voldoening aan hebt. Bvb. ideaal als tussendoortje/pauze! Onder de fietstochten netwerken met professionele relaties is vaak een super efficiënte en aangename wijze om tot resultaten te komen. Er is niet enkel de fraaie groene omgeving, maar ook het gezellige provinciestadje Lommel waar u lekker kan shoppen, tafelen en de lokale Limburgse cultuur kan ontdekken. De ruiter kan zich uitleven op het uitgestrekte netwerk aan ruiterpaden. Meer informatie daaromtrent en over de andere toeristische troeven, kan u vragen bij de toeristische dienst.

Bistro en gevarieerd gastronomisch aanbod in de buurt van Leopoldsburg

Onze bistro biedt een goed doordacht gevarieerd eet- en drankaanbod. Van uitgebreid tafelen tot een snelle, kleine hap, in onze bistro op de benedenverdieping bieden wij gastronomie op maat. U kunt hier rustig en aangenaam genieten van een lekkere lunch en in de avond wordt u verrast met lekkere, creatieve creaties. Bij aangenaam weer is er niets aangenamer dan heerlijk tafelen en ontspannen op ons fijne terras en op de patio aan de achterzijde waar u een groene omgeving aantreft.

Ontdek in de wijnbar topwijnen bij hotel De Secretaris, niet ver van Leopoldsburg.

Bij hotel De Secretaris zijn we enorm trots op onze wijncollectie. Wijndegustaties met of zonder hapjes zijn altijd een success. De Secretaris weet namelijk wat genieten inhoudt en heeft in de klassevolle villa een sfeervolle en bijzondere wijnbar laten maken waar u en uw genodigden ontspannen kunnen genieten van de mooie wereldwijnen. Met dank aan onze zeer uitgebreide wijnkaart zal iedereen een wijntje naar zijn smaak kunnen vinden. Naast de Franse klassiekers nemen wij u mee op ontdekkingsreis naar de nieuwe wereldwijnen van Zuid-Afrika, Californië, Chili en Australië

Kortom, een werkelijk uitstekend hotel in de buurt van Leopoldsburg!