Hotel bij Hechtel-Eksel

Hechtel-Eksel

Een perfect hotel bij Hechtel-Eksel!

Voor een onberispelijk verblijf kan u nergens beter terecht dan bij het zeer fraai gelegen en wonderbaarlijk goed uitgeruste hotel De Secretaris. Voor kleine vergaderingen of besprekingen vormt De Secretaris het ideale ontmoetingspunt om tot elkaar te komen. Onder de bespreking geniet u van een stille en verfijnde service. In een inspirerende omgeving in het rustieke Hechtel-Eksel garanderen wij u service op maat en discretie. Het is inspirerend om in zo’n mooi pand in het rustige Hechtel-Eksel van gedachten te wisselen met behoud van het historische gevoel.

Lees meer

Contacteer ons

Limburgse vriendelijkheid hartelijkheid en hotelfaciliteiten bij Hechtel-Eksel

Met dank aan de uitgebreide voorzieningen is De Secretaris in het midden van Hechtel-Eksel uitermate geschikt voor een meerdaags verblijf. Naast professionele aangelegenheden is De Secretaris ook een adequaat oord om een aangename vakantie in Limburg bij Hechtel-Eksel door te brengen. De Secretaris heeft een tiental kamers met complete hotelservice waarvan twee kamers familiekamers zijn voor vier gasten . s’Ochtends kunt u bij ons genieten van een uitgebreid ontbijt waar de heerlijk geurende koffie en thee u een prima start geven voor een vruchtbare dag. Luxe en comfort dragen wij hoog in het vaandel.

Bij Hechtel-Eksel kan u perfect tot rust komen in een prachtige setting om te wandelen en te fietsen

De streek bij Hechtel-Eksel kan op uiterst aangename manier verkennen via wandelingen, fiets- of ruitertochten eventueel gecombineerd met een lekkere picknick. Rond Hechtel-Eksel vindt u een fietsroutenetwerk waar u heel wat dagen en uurtjes voldoening aan beleeft. Bijvoorbeeld een goed idee als pauze of tussendoortje! Onder de fietstochten netwerken met zakelijke relaties is dikwijls een zeer effectieve en aangename wijze om tot resultaat te komen. Er is niet enkel de groene omgeving, maar ook het gezellige provinciestadje Lommel waar u lekker kunt terrasjes kunt doen, winkelen en de lokale Limburgse cultuur kan ontdekken. De paardenliefhebber kan zich uitleven op het uitgebreide netwerk aan ruiterpaden. Bij de toeristische dienst vindt u zeer snel alle informatie daaromtrent.

Bistro en gevarieerd gastronomisch aanbod in de buurt van Hechtel-Eksel

Wie een hapje wil eten kan zich uitleven in onze bistro. Of u nu op zoek bent naar een stijlvol diner of gewoon een snelle hap wilt, in onze bistro wordt u vlot geholpen. Heel de dag door (ontbijt, lunch, diner) bieden wij creatieve en overheerlijke creaties aan. Bij aangenaam weer is er niets aangenamer dan lekker tafelen en relaxen op ons fijne terras en op de patio aan de achterzijde waar u een groene omgeving aantreft.

Ontdek in de wijnbar topwijnen bij hotel De Secretaris, niet ver van Hechtel-Eksel.

Om een heerlijke fles wijn te drinken, altijd aangenaam, bent u bij hotel De Secretaris aan het juiste adres. Wijndegustaties met of zonder hapjes zijn gegarandeerd een success. In onze sfeervolle en gezellige wijnbar kunt op ontspannen wijze ten volle genieten van de zeer uitgebreide selectie aan wereldwijnen. Met dank aan onze zeer uitgebreide wijnkaart zal iedereen een wijntje naar zijn smaak kunnen vinden. Naast de Franse en Italiaanse klassiekers nemen wij u mee op ontdekkingsreis naar de nieuwe wereldwijnen van Zuid-Afrika, Californië, Chili en Australië

Kortom, een werkelijk uitstekend hotel in de buurt van Hechtel-Eksel!