Hotel bij Hamont

Hamont

Een geweldig hotel bij Hamont!

Voor een goed verzorgd verblijf kunt u op geen enkele plek beter terecht dan bij het wonderlijk gelegen en heel ruim voorziene hotel De Secretaris. Voor kleine vergaderingen of besprekingen biedt De Secretaris het gedroomde ontmoetingspunt om tot elkaar te komen. Tijdens een vergadering geniet u van een verfijnde en stille bediening. De persoonlijke service en de bosrijke en groene setting zorgen voor de gepaste stemming om tot rust en tot resultaten te komen. Het is inspirerend om in zo’n mooi pand in het rustige Hamont van gedachten te wisselen met behoud van het historische gevoel.

Lees meer

Contacteer ons

Degelijke service en hartelijkheid en hotelvoorzieningen bij Hamont

De Secretaris is mede dankzij de zeer degelijke hotelvoorzieningen een droomlocatie voor een verblijf voor een of meerdere dagen bij Hamont. Of u kan bij ons genieten van een leuke vakantie. Met zijn 10 kamers (waarvan 2 ruime familievertrekken) die beschikken over volledige hotelservice is De Secretaris zeer veelzijdig . s’Ochtends kunt u bij De Secretaris genieten van een gezond en uitgebreid ontbijt waar de geurende koffie en thee u een goede start geven voor een vruchtbare dag. Bij De Secretaris hechten wij het allerhoogste belang aan vlotte bediening en gastvrijheid.

Bij Hamont kunt u ideaal tot rust komen in een prachtige locatie om te fietsen en te wandelen

De streek bij Hamont kunt op zeer aangename manier ontdekken via wandelingen, fiets- en ruitertochten eventueel gecombineerd met een lekkere picknick. Rond Hamont vindt u een netwerk van fietspaden waar u heel wat dagen en uurtjes plezier aan hebt. Sport en ontspanning in een mooie streek kunnen zeer bevorderlijk zijn! Gedurende de fietstochten netwerken met professionele relaties is vaak een zeer efficiënte en aangename wijze om tot resultaten te komen. Er is niet alleen de fraaie groene omgeving, maar ook het leuke provinciestadje Lommel waar u lekker kunt terrasjes kunt doen, winkelen en de lokale Limburgse cultuur kan opsnuiven. Ook voor paardenliefhebbers/ruiters die graag een tocht per paard willen doen is Noord-Limburg een absoluut mekka. Meer inlichtingen daaromtrent en over de andere toeristische attracties, kunt opvragen bij de toeristische dienst.

Bistro en divers culinair aanbod in de buurt van Hamont

Wie een hapje wil eten kan terecht in onze bistro. Of u nu op zoek bent naar een stijlvol diner of gewoon een kleine hap tussendoor wil, in onze bistro wordt u vlot en goed bediend. U kunt in de bistro rustig en aangenaam genieten van een lekkere lunch en bij het avondeten wordt u verrast met heerlijke, creatieve gerechten. Indien u dat wilt kan u lekker in de buitenlucht tafelen op het mooi aangeklede terras en patio in onze mooie groene tuin.

Ontdek in de wijnbar topwijnen bij hotel De Secretaris, niet ver van Hamont.

Om een heerlijke fles wijn te drinken, altijd een winner, bent u bij hotel De Secretaris aan het juiste adres. Wij bieden wijndegustaties aan met of zonder aanbod van hapjes. In onze authentieke, gezellige wijnbar kunt op ontspannen wijze ten volle genieten van de exquise selectie aan wereldwijnen. Met dank aan onze uiterst uitgebreide wijnkaart zal iedereen een wijntje naar zijn smaak kunnen vinden. Onze internationale wijnen van binnen en buiten Europa zijn allemaal van zeer hoogstaande kwaliteit. Een aanrader!

Kortom, een werkelijk uitstekend hotel in de buurt van Hamont!