Hotel bij Eersel

Eersel

Een fantastisch hotel bij Eersel!

In het comfortabele hotel De Secretaris in de buurt van Eersel bieden wij alle voorzieningen aan die noodzakelijk zijn voor een degelijk verblijf. Voor kleine vergaderingen of besprekingen vormt De Secretaris het uitgelezen ontmoetingspunt om bij elkaar te komen. Onze ploeg zal er borg voor staan dat het u aan niets mankeert gedurende de bespreking of vergadering. De service op maat en de groene en bosrijke locatie creëren de juiste atmosfeer om tot rust te komen. Het is inspirerend om in zo’n mooi hotel in het rustieke Eersel van gedachten te wisselen met behoud van het historische gevoel.

Lees meer

Contacteer ons

Degelijke service en hartelijkheid en hotelvoorzieningen bij Eersel

Dankzij de uitgebreide voorzieningen is De Secretaris in het hart van Eersel uiterst goed geschikt voor een meerdaags verblijf. Of u kunt bij ons genieten van een leuke vakantie. De Secretaris heeft 10 kamers voorzien van complete service waarvan twee kamers familiekamers zijn voor vier gasten . Ons gezond, lekker en ruim ontbijtbuffet geeft een garantie op een fantastische start van de dag. Hartelijkheid en luxe dragen wij hoog in het vaandel.

Bij Eersel kunt u ideaal tot rust komen in een fraaie omgeving om te fietsen en te wandelen

De groene, rustige buurt van Eersel leent zich zeer goed voor activiteiten zoals wandelen, mountainbiken, fietsen en zelfs picknicken. Het fietspadennetwerk rondom Eersel is een onbetwiste aanrader. Ontspanning en sport in een bosrijke streek kunnen enorm gunstig zijn! Zaken bespreken of netwerken onder een fijne fietstocht kan inspirerend zijn bij zonnig weer. Het naburige stadje Lommel, dé natuurstad van Vlaanderen en gekend als paradijs voor fietsers heeft een fijn stadscentrum en vele fraaie winkels waar het leuk shoppen is. Ook voor paardenliefhebbers/ruiters die graag een tocht(je) willen ondernemen is Noord-Limburg een waar paradijs. Meer inlichtingen daaromtrent en over de andere toeristische troeven, kunt opvragen bij de toeristische dienst.

Bistro en divers culinair aanbod in de buurt van Eersel

Wie een hapje wil eten kan zich uitleven in onze bistro. Of u nu op zoek bent naar een klassevol diner of gewoon een kleine hap tussendoor wil, in onze bistro wordt u vlot en goed voortgeholpen. U kunt hier rustig en aangenaam genieten van een lekkere lunch en bij het avondeten wordt u verrast met overheerlijke, creatieve gerechten. Bij aangenaam weer is er niets heerlijker dan lekker tafelen en ontspannen op ons mooie terras en op de patio aan de achterzijde waar u een groene omgeving aantreft.

Ontdek in de wijnbar topwijnen bij hotel De Secretaris, niet ver van Eersel.

Bij hotel De Secretaris zijn we zeer fier op onze wijncollectie. Wij bieden wijndegustaties aan met of zonder aanbod van hapjes. In onze sfeervolle en gezellige wijnbar kunt op ontspannen wijze ten volle genieten van de exquise selectie aan wereldwijnen. In onze wijnbar heeft u een keuze uit tal van wijnen op een zeer goed gestoffeerde kaart. Naast de Franse en Italiaanse klassiekers nemen wij u mee op ontdekkingsreis naar de nieuwe wereldwijnen van Zuid-Afrika, Californië, Australië en Chili

Kortom, een werkelijk uitstekend hotel in de buurt van Eersel!