Hotel bij Dessel

Dessel

Een goed hotel bij Dessel!

Voor een geslaagd verblijf kunt u op geen enkele plek beter zijn dan bij het wondermooi gesitueerde en enorm compleet geëquipeerde hotel De Secretaris. Ook of het nu gaat om een kleine vergadering of een bespreking, De Secretaris heeft al wat u wenst voor een feilloos zakelijk evenement. Tijdens een bespreking geniet u van een attente en vlotte service. De persoonlijke service en de bosrijke en groene setting creëren de gepaste atmosfeer om tot rust te komen. Het is verfrissend om in zo’n mooi hotel in het rustige Dessel van gedachten te wisselen met behoud van het historische gevoel.

Lees meer

Contacteer ons

Limburgse vriendelijkheid hartelijkheid en hotelvoorzieningen bij Dessel

De Secretaris is dankzij de zeer deugdelijke voorzieningen een waar paradijs voor een verblijf voor een of meer dagen bij Dessel. Buiten professionele evenementen is De Secretaris ook een deugdelijk oord om een fijne vakantie in Limburg bij Dessel door te brengen. Met zijn tien kamers (waarvan twee ruime familiekamers) die beschikken over volledige hotelservice is De Secretaris zeer veelzijdig . Ons ruim, lekker en gezond ontbijt biedt een garantie op een goede start van de dag. Hartelijkheid en luxe dragen wij hoog in het vaandel.

Bij Dessel kunt u perfect tot rust komen in een luisterrijke omgeving om te fietsen en te wandelen

De rustige, groene omgeving van Dessel leent zich zeer goed voor ontspanningsactiviteiten zoals fietsen of mountainbiken en wandelen eventueel met picknick. Rondom Dessel vindt u een fietsroutenetwerk waar u zeer veel dagen en uurtjes voldoening aan beleeft. Ontspanning en sport in een natuurlijke omgeving kunnen enorm nuttig zijn! Tijdens de fietstochten netwerken met professionele relaties is vaak een enorm fijne en efficiënte wijze om tot resultaat te komen. Het naburige stadje Lommel, dé natuurstad van Limburg en gekend als paradijs voor fietsers heeft een fraai stadscentrum en tal van leuke winkels waar het een plezier is om te shoppen. De ruiter kan zich uitleven op het uitgebreide netwerk aan ruiterpaden. Meer inlichtingen daaromtrent en over de andere toeristische troeven, kunt verkrijgen bij de toeristische dienst.

Bistro en divers gastronomisch aanbod in de buurt van Dessel

Onze bistro biedt een goed doordacht afwisselend drank- en eetaanbod. Van uitgebreid tafelen tot een kleine, snelle hap, in onze bistro op de benedenverdieping bieden wij gastronomie op maat. Heel de dag door (ontbijt, lunch, diner) bieden wij heerlijke en creatieve maaltijden aan. Bij goed weer is er niets heerlijker dan heerlijk tafelen en relaxen op ons fijne terras en op de patio aan de achterkant waar u een groene omgeving aantreft.

Proef onze exotische topwijnen in de gerenommeerde wijnbar van hotel De Secretaris, niet ver van Dessel.

Bij hotel De Secretaris zijn we enorm fier op onze wijncollectie. Wijndegustaties met of zonder hapjes zijn geheid een success. De Secretaris weet namelijk wat genieten inhoudt en heeft in deze karakteristieke villa een sfeervolle en bijzondere wijnbar laten inrichten waar u en uw gasten ontspannen kunnen proeven van de exquise wereldwijnen. In de wijnbar heeft u de keuze uit tal van wijnen op een heel goed gestoffeerde kaart. Onze internationale wijnen van binnen en buiten Europa zijn allemaal van zeer hoogstaande kwaliteit. Een aanrader!

Kortom, een werkelijk uitstekend hotel in de buurt van Dessel!