Hotel bij Budel

Budel

Een fantastisch hotel bij Budel!

Voor een goed verzorgd verblijf kan u nergens beter terecht dan bij het geweldig gesitueerde en heel goed uitgeruste hotel De Secretaris. Voor kleine vergaderingen of besprekingen vormt De Secretaris het ideale trefpunt om tot elkaar te komen. Onder de vergadering geniet u van een fijne, vlotte, attente bediening. In een wondermooie omgeving in het rustige Budel bieden wij u discretie en een persoonlijke bediening. Het is inspirerend om in zo’n mooi pand in het rustieke Budel van gedachten te wisselen met behoud van het historische gevoel.

Lees meer

Contacteer ons

Limburgse vriendelijkheid gastvrijheid en hotelfaciliteiten bij Budel

Met dank aan de uitgebreide voorzieningen is De Secretaris in het midden van Budel uitermate geschikt voor een meerdaags verblijf. Of u kan bij ons hotel genieten van een leuke vakantie. Met zijn 10 kamers (waarvan twee ruime familievertrekken) die beschikken over complete hotelservice is De Secretaris zeer veelzijdig . Ons gezond, lekker en ruim ontbijt biedt een garantie op een goede start van uw dag. Gastvrijheid en comfort dragen wij hoog in het vaandel.

Relaxen in groene wandel- en fietsstreek in en rond Budel

De omgeving bij Budel kunt op zeer fijne manier ontdekken via wandel- en fietstochten eventueel gecombineerd met een lekkere picknick. Rondom Budel vindt u een fietspadennetwerk waar u zeer veel dagen en uurtjes plezier aan hebt. Ontspanning en sport in een natuurlijke streek kunnen zeer nuttig zijn! Onder de wandel- en fietstochten netwerken met professionele contacten is vaak een zeer fijne en efficiënte manier om tot resultaat te komen. Het naburige stadje Lommel, dé natuurstad van Vlaanderen en bekend als paradijs voor fietsers heeft een gezellig centrum en talloze fijne winkels waar het leuk shoppen is. Ook voor ruiters/ paardenliefhebbers die graag een tocht per paard willen ondernemen is Noord-Limburg een absoluut paradijs. Bij de toeristische dienst vindt u zeer snel alle informatie daarover.

Bistro en divers culinair aanbod in de buurt van Budel

Wie een hapje wil eten kan zich uitleven in onze bistro. Of u nu op zoek bent naar een klassevol diner of gewoon een snelle hap wil, in onze bistro wordt u vlot en goed geholpen. U kunt in de bistro rustig en aangenaam genieten van een lekkere lunch en in de avond wordt u verrast met lekkere, creatieve creaties. Indien u dat zou willen kunt u gezellig buiten tafelen op het mooi aangeklede terras en patio in onze mooie groene tuin.

Ontdek in de wijnbar topwijnen bij hotel De Secretaris, niet ver van Budel.

Bij hotel De Secretaris zijn we enorm fier op onze wijncollectie. Wij bieden wijndegustaties aan met of zonder aanbod van hapjes. De Secretaris weet namelijk wat genieten inhoudt en heeft in deze karakteristieke villa een sfeervolle en bijzondere wijnbar laten maken waar u en uw gasten ontspannen kunnen genieten van de mooie wereldwijnen. In de wijnbar heeft u een keuze uit tal van wijnen op een zeer goed gestoffeerde kaart. Onze internationale wijnen van binnen en buiten Europa zijn allemaal van zeer hoogstaande kwaliteit. Een aanrader!

Kortom, een werkelijk uitstekend hotel in de buurt van Budel!