Hotel bij Bree

Bree

Een zeer goed hotel bij Bree!

Voor een tot in de kleinste details afgewerkt verblijf kan u op geen enkele plek beter terecht dan bij het zeer mooi gesitueerde en enorm compleet geëquipeerde hotel De Secretaris. Voor kleine besprekingen is De Secretaris het gedroomde ontmoetingspunt om bij elkaar te komen. Onze ploeg zal er borg voor staan dat het u aan niets ontbreekt gedurende de bespreking of vergadering. De service op maat en de groene en bosrijke setting zorgen voor de juiste sfeer om tot rust te komen. Het is verfrissend om in zo’n mooi pand in het rustgevende Bree van gedachten te wisselen met behoud van het historische gevoel.

Lees meer

Contacteer ons

Limburgse vriendelijkheid gastvrijheid en hotelfaciliteiten bij Bree

De Secretaris is mede dankzij de zeer deugdelijke faciliteiten een waar paradijs voor een verblijf voor een of meer dagen bij Bree. Afgezien van zakelijke evenementen is De Secretaris ook een geschikt hotel om een aangename vakantie in Limburg bij Bree door te brengen. De Secretaris heeft 10 kamers voorzien van volledige service waarvan 2 ruimtes familiekamers zijn voor vier mensen . s’Ochtends kan u bij De Secretaris genieten van een rijkelijk en gezond ontbijt waar de heerlijk geurende koffie en thee u een prima start geven voor een productieve dag. Luxe en comfort dragen wij hoog in het vaandel.

Ontspannen in groene fiets-en wandelomgeving in en rond Bree

De rustige, groene omgeving van Bree leent zich perfect voor sportieve ontspanning zoals fietsen, wandelen en moutainbiken. Rond Bree vindt u een fietspadennetwerk waar u zeer veel dagen en uurtjes plezier aan beleeft. Sport en ontspanning in een mooie streek kunnen zeer gunstig zijn! Zaken bespreken of netwerken tijdens een aangename fiets- of wandeltocht kan inspirerend zijn bij een zonnig weertje. Het naburige stadje Lommel, dé natuurstad van Vlaanderen en gekend als paradijs voor fietsers heeft een fijn stadscentrum en een groot aanbod van interessante winkels waar het leuk shoppen is. Ook voor paardenliefhebbers/ruiters die graag een tocht(je) willen doen is Noord-Limburg een waar paradijs. Meer inlichtingen daarover en over de andere toeristische attracties, kunt vragen bij de toeristische dienst.

Bistro en divers gastronomisch aanbod in de buurt van Bree

Onze bistro heeft een goed doordacht afwisselend eet- en drankaanbod. Of u nu op zoek bent naar een klassevol diner of gewoon een snelle hap tussendoor wil, in onze bistro wordt u vlot en goed geholpen. U kan hier rustig en aangenaam genieten van een lekkere lunch en in de avond wordt u verrast met overheerlijke, creatieve gerechten. Indien u dat zou willen kunt u lekker buiten tafelen op het aangename terras en patio in onze sprookjesachtige groene tuin.

Ontdek in de wijnbar topwijnen bij hotel De Secretaris, niet ver van Bree.

Om een lekkere fles wijn te drinken, altijd een winner, bent u bij hotel De Secretaris aan het juiste adres. Wij bieden wijndegustaties aan met of zonder aanbod van hapjes. De Secretaris weet namelijk wat genieten inhoudt en heeft in deze karakteristieke villa een bijzondere en sfeervolle wijnbar laten inrichten waar u en uw gasten ontspannen kunnen genieten van de exclusieve wereldwijnen. In de wijnbar heeft u een keuze uit tal van wijnen op een heel goed gestoffeerde kaart. Onze internationale wijnen van binnen en buiten Europa zijn allemaal van zeer hoogstaande kwaliteit. Een aanrader!

Kortom, een werkelijk uitstekend hotel in de buurt van Bree!