Hotel bij Bocholt

Bocholt

Een fantastisch hotel bij Bocholt!

Voor een feilloos verblijf kunt u op geen enkele plek beter zijn dan bij het mooi gelegen en enorm ruim geëquipeerde hotel De Secretaris. Voor kleine besprekingen, vergaderingen en dergelijke is De Secretaris het uitgelezen trefpunt om tot elkaar te komen. Gedurende uw bespreking geniet u van een stille en verfijnde service. De persoonlijke service en de groene en bosrijke buurt zorgen voor de gepaste atmosfeer om tot rust te komen. Het unieke pand van De Secretaris ademt historische klasse uit pal in het midden van het rustieke Bocholt.

Lees meer

Contacteer ons

Limburgse vriendelijkheid gastvrijheid en hotelfaciliteiten bij Bocholt

Dankzij de ruime voorzieningen is De Secretaris in het midden van Bocholt uitermate geschikt voor een meerdaags verblijf. Buiten zakelijke events is De Secretaris ook een deugdelijk hotel om een aangename vakantie in Limburg bij Bocholt door te brengen. Met zijn tien kamers (waarvan 2 riante familiekamers) die beschikken over volledige hotelservice is De Secretaris zeer veelzijdig . Ons lekker, gezond en uitgebreid ontbijt biedt een garantie op een goede start van uw dag. Bij De Secretaris hechten wij het allerhoogste belang aan hartelijkheid en goede service.

Tot rust komen in groene fiets-en wandelomgeving in en rond Bocholt

De omgeving bij Bocholt kan op zeer prettige manier verkennen via wandel- en fietstochten uiteraard combineerbaar met een altijd aangename picknick. Het fietsroutenetwerk bij Bocholt is een onbetwiste aanrader. Bijvoorbeeld een goed idee als pauze of tussendoortje! Gedurende de wandel- en fietstochten netwerken met professionele contacten is dikwijls een uiterst fijne en efficiënte methode om tot resultaat te komen. Het nabijgelegen stadje Lommel, dé natuurstad van Limburg en bekend als fietsparadijs heeft een gezellig stadscentrum en een groot aanbod van fijne winkels waar het leuk shoppen is. Ook voor ruiters/ paardenliefhebbers die graag een tocht per paard willen ondernemen is Noord-Limburg een absoluut paradijs. Bij de toeristische dienst vindt u zeer snel alle informatie daaromtrent.

Bistro en divers culinair aanbod in de buurt van Bocholt

Onze bistro biedt een goed doordacht gevarieerd eet- en drankaanbod. Of u nu op zoek bent naar een klassevol diner of gewoon een snelle hap tussendoor wil, in onze bistro wordt u snel en goed geholpen. Heel de dag door (ontbijt, lunch, diner) bieden wij creatieve en lekkere buffetten aan. Bij mooi weer is er niets heerlijker dan heerlijk tafelen en relaxen op ons fijne terras en op de patio aan de achterkant waar u een groene omgeving aantreft.

Ontdek in de wijnbar topwijnen bij hotel De Secretaris, niet ver van Bocholt.

Bij hotel De Secretaris zijn wij zeer fier op onze wijncollectie. Wijndegustaties met of zonder hapjes zijn geheid een success. De Secretaris weet namelijk wat genieten inhoudt en heeft in de karakteristieke villa een sfeervolle en bijzondere wijnbar laten maken waar u en uw genodigden ontspannen kunnen proeven van de exquise wereldwijnen. In onze wijnbar heeft u de keuze uit tal van wijnen op een heel goed gestoffeerde kaart. Onze internationale wijnen van binnen en buiten Europa zijn allemaal van zeer hoogstaande kwaliteit. Een aanrader!

Kortom, een werkelijk uitstekend hotel in de buurt van Bocholt!