Hotel bij Bergeijk

Bergeijk

Een goed hotel bij Bergeijk!

Voor een smetteloos verblijf kunt u niet beter zijn dan bij het zeer fraai gesitueerde en zeer goed voorziene hotel De Secretaris. Voor kleine vergaderingen is De Secretaris het perfecte ontmoetingspunt om tot elkaar te komen. Onze ploeg van personeelsleden zal ervoor zorgen dat het u aan absoluut niets ontbreekt gedurende uw bespreking of vergadering. In een inspirerende omgeving in het rustige Bergeijk bieden wij u discretie en een persoonlijke bediening. Het is inspirerend om in zo’n mooi hotel in het rustieke Bergeijk van gedachten te wisselen met behoud van het historische gevoel.

Lees meer

Contacteer ons

Limburgse vriendelijkheid gastvrijheid en hotelvoorzieningen bij Bergeijk

Met dank aan de uitgebreide voorzieningen is De Secretaris in het midden van Bergeijk zeer geschikt voor een meerdaags verblijf. Of u kunt bij De Secretaris genieten van een leuke vakantie. Met zijn 10 kamers (waarvan 2 ruime familievertrekken) die beschikken over complete hotelservice is De Secretaris zeer veelzijdig . s’Ochtends kunt u bij ons genieten van een gezond ontbijt waar de heerlijk geurende koffie en thee u een geweldige start geven voor een vruchtbare dag. Luxe en comfort dragen wij hoog in het vaandel.

Bij Bergeijk kunt u op ideale wijze tot rust komen in een fantastische locatie om te wandelen en te fietsen

De groene, rustige omgeving van Bergeijk leent zich uitstekend voor ontspanningsactiviteiten zoals fietsen, wandelen en moutainbiken. Het uitgebreide fietsroutenetwerk rondom Bergeijk is een absolute aanrader. Ontspannen sporten in een frisse streek kunnen zeer nuttig zijn! Gedurende de wandeltochten netwerken met professionele contacten is vaak een uiterst slimme, aangename en efficiënte manier om tot resultaat te komen. Er is niet enkel de groene omgeving, maar ook het aangename provinciestadje Lommel waar u lekker kan tafelen, winkelen en de lokale Limburgse cultuur kan opsnuiven. De paardenliefhebber kan zich uitleven op het quasi eindeloze netwerk aan ruiterpaden. Meer informatie daaromtrent en over de andere toeristische troeven, kan u opvragen bij de toeristische dienst.

Bistro en divers culinair aanbod in de buurt van Bergeijk

Onze bistro biedt een heel afwisselend eet- en drankaanbod. Van uitgebreid tafelen tot een snelle, kleine hap, in onze bistro op de gelijkvloerse verdieping bieden wij gastronomie op maat. Heel de dag door (ontbijt, lunch, diner) bieden wij creatieve en lekkere maaltijden aan. Indien u dat zou willen kunt u lekker buiten tafelen op het aangename terras en patio in onze mooie groene tuin.

Proef onze exotische topwijnen in de gerenommeerde wijnbar van hotel De Secretaris, niet ver van Bergeijk.

Bij hotel De Secretaris zijn wij enorm trots op onze wijncollectie. Wijndegustaties met of zonder hapjes zijn gegarandeerd een success. De Secretaris weet namelijk wat genieten inhoudt en heeft in deze klassevolle villa een sfeervolle en bijzondere wijnbar laten inrichten waar u en uw gasten ontspannen kunnen proeven van de exquise wereldwijnen. In de wijnbar heeft u een keuze uit tal van wijnen op een heel goed gestoffeerde kaart. Onze internationale wijnen van binnen en buiten Europa zijn allemaal van zeer hoogstaande kwaliteit. Een aanrader!

Kortom, een werkelijk uitstekend hotel in de buurt van Bergeijk!