Hotel bij Balen

Balen

Een zeer goed hotel bij Balen!

In het aangename sterrenhotel De Secretaris in de buurt van Balen reiken wij alle voorzieningen aan die van nut zijn voor een onberispelijk verblijf. Ook of het nu gaat om een kleine vergadering of bespreking, De Secretaris geeft u alles wat u wenst voor een vlekkeloos professioneel event. Onze ploeg zal er borg voor staan dat het u aan niets mankeert bij de bespreking of vergadering. De persoonlijke service en de groene en bosrijke locatie dragen bij tot de juiste atmosfeer om tot rust en tot resultaten te komen. Het mooie gebouw van De Secretaris ademt klasse en geschiedenis uit in het hartje van het landelijke Balen.

Lees meer

Contacteer ons

Degelijke service en gastvrijheid en hotelvoorzieningen bij Balen

Dankzij de uitgebreide voorzieningen is De Secretaris in het midden van Balen uitermate geschikt voor een meerdaags verblijf. Of u kan bij ons hotel genieten van een leuke vakantie. Met zijn tien kamers (waarvan twee ruime familievertrekken) die beschikken over complete hotelservice is De Secretaris zeer veelzijdig . In de ochtend kunt u bij ons genieten van een gezond ontbijt waar de geurende koffie en thee u een geweldige start geven voor een vruchtbare dag. Gastvrijheid en comfort dragen wij hoog in het vaandel.

Bij Balen kunt u perfect tot rust komen in een fantastische omgeving om te fietsen en te wandelen

De omgeving bij Balen kan op uiterst prettige manier verkennen via wandel- en fietstochten uiteraard combineerbaar met een fijne picknick. Het uitgebreide fietsroutenetwerk rond Balen is een absolute aanrader. Bijvoorbeeld een goed idee als pauze of tussendoortje! Netwerken en zaken bespreken onder een fijne wandeltocht kan inspirerend zijn bij aangenaam weer. Er is niet enkel de groene omgeving, maar ook het leuke stadje Lommel waar u lekker kunt shoppen, terrasjes kan doen en de lokale Limburgse cultuur kunt ontdekken. De paardenliefhebber kan zich uitleven op het uitgebreide netwerk aan ruiterpaden. Meer informatie daaromtrent en over de andere toeristische troeven, kunt vragen bij de toeristische dienst.

Bistro en gevarieerd culinair aanbod in de buurt van Balen

Wie een hap wil eten kan terecht in onze bistro. Van uitgebreid tafelen tot een snelle, kleine hap, in onze bistro op de benedenverdieping bieden wij gastronomie op maat. Heel de dag door (ontbijt, lunch, diner) bieden wij creatieve en overheerlijke creaties aan. Bij aangenaam weer is er niets heerlijker dan heerlijk tafelen en relaxen op ons fijne terras en op de patio aan de achterkant waar u een groene omgeving aantreft.

Ontdek in de wijnbar topwijnen bij hotel De Secretaris, niet ver van Balen.

Om een heerlijke fles wijn te drinken, altijd een winner, bent u bij hotel De Secretaris aan het juiste adres. Wij bieden wijndegustaties aan met of zonder aanbod van hapjes. In onze sfeervolle en gezellige wijnbar kunt op ontspannen manier ten volle genieten van de zeer uitgebreide selectie aan wereldwijnen. Met dank aan onze zeer uitgebreide wijnkaart zal iedereen een wijntje naar zijn smaak kunnen vinden. Onze internationale wijnen van binnen en buiten Europa zijn allemaal van zeer hoogstaande kwaliteit. Een aanrader!

Kortom, een werkelijk uitstekend hotel in de buurt van Balen!