Hotel bij Achel

Achel

Een geweldig hotel bij Achel!

Voor een onberispelijk verblijf kunt u nergens beter zijn dan bij het fraai gesitueerde en heel compleet voorziene hotel De Secretaris. Voor kleine vergaderingen of besprekingen is De Secretaris het gedroomde trefpunt om bij elkaar te komen. Onder de vergadering geniet u van een attente en verfijnde bediening. In een unieke streek in het kalme Achel bieden wij u discretie en een persoonlijke service. Het is inspirerend om in zo’n mooi pand in het rustige Achel van gedachten te wisselen met behoud van het historische gevoel.

Lees meer

Contacteer ons

Degelijke service en hartelijkheid en hotelfaciliteiten bij Achel

Dankzij de uitgebreide voorzieningen is De Secretaris in het midden van Achel uiterst geschikt voor een meerdaags verblijf. Afgezien van zakelijke aangelegenheden is De Secretaris ook een adequaat hotel om een fijne vakantie in Limburg bij Achel door te brengen. Met zijn 10 kamers (waarvan twee riante familievertrekken) die beschikken over volledige hotelservice is De Secretaris zeer veelzijdig . s’Ochtends kunt u bij De Secretaris genieten van een uitgebreid ontbijt waar de heerlijk geurende thee en koffie u een prima start geven voor een vruchtbare dag. Bij De Secretaris hechten wij veel belang aan gastvrijheid, comfort en een vlotte bediening.

Relaxen in groene wandel- en fietsstreek in en rond Achel

De omgeving bij Achel kunt op uiterst fijne wijze ontdekken met wandeltochten, fietstochtjes of te paard op een ruitertocht uiteraard combineerbaar met een altijd aangename picknick. Het uitgebreide fietsroutenetwerk rondom Achel is een absolute aanrader. Bvb. een goed idee als welkome afwisseling! Tijdens het fietsen netwerken met zakelijke contacten is dikwijls een zeer efficiënte en aangename manier om tot resultaat te komen. Er is niet alleen de fraaie groene omgeving, maar ook het gezellige stadje Lommel waar u lekker kan terrasjes kunt doen, winkelen en de lokale Limburgse cultuur kunt opsnuiven. Ook voor paardenliefhebbers/ruiters die graag een tocht(je) willen ondernemen is Noord-Limburg een waar paradijs. Meer informatie daarover en over de andere toeristische troeven, kunt vragen bij de toeristische dienst.

Bistro en gevarieerd culinair aanbod in de buurt van Achel

Onze bistro biedt een goed doordacht gevarieerd eet- en drankaanbod. Of u nu op zoek bent naar een stijlvol diner of gewoon een kleine hap tussendoor wil, in onze bistro wordt u vlot voortgeholpen. U kan hier rustig en aangenaam genieten van een lekkere lunch en bij het avondeten wordt u verrast met lekkere, creatieve gerechten. Bij mooi weer is er niets heerlijker dan lekker tafelen en relaxen op ons fijne terras en op de patio aan de achterzijde waar u een groene omgeving aantreft.

Proef onze exclusieve topwijnen in de gerenommeerde wijnbar van hotel De Secretaris, niet ver van Achel.

Om een heerlijke fles wijn te drinken, altijd een winner, bent u bij hotel De Secretaris aan het juiste adres. Wij bieden wijndegustaties aan met of zonder aanbod van hapjes. In onze sfeervolle en gezellige wijnbar kunt op ontspannen manier ten volle genieten van de zeer uitgebreide selectie aan wereldwijnen. Dankzij onze uiterst uitgebreide wijnkaart zal iedereen een wijntje naar zijn smaak kunnen vinden. Onze internationale wijnen van binnen en buiten Europa zijn allemaal van zeer hoogstaande kwaliteit. Een aanrader!

Kortom, een werkelijk uitstekend hotel in de buurt van Achel!